facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bovenste Plank Wervershoof

Bovenste Plank Wervershoof

Info

De Bovenste Plank is een vakbedrijf dat zelf haar vloer- en trapdelen
importeert, bewerkt en monteert. Wij leveren een eerlijk product tegen een eerlijke prijs. Kiest u ook voor de kwaliteit van de Bovenste Plank?


Geschiedenis

Unieke eiken houten vloer en trapbekleding van de Bovenste Plank

De Bovenste Plank is een vakbedrijf dat zelf haar vloer- en trapdelen
importeert, bewerkt en monteert. Wij zijn specialisten op het gebied van (eiken) houten vloeren en (eiken) trapbekleding.
Onze klanten hebben volledige zeggenschap over het eindresultaat.
Wij leveren een eerlijk product tegen een eerlijke prijs.
Vraagt u gerust vrijblijvend een offerte aan.

Openingstijden:
Vrijdag: 10:00 - 16:00uur
zaterdag: 10:00 - 17:00uur of doordeweeks op afspraak

Adres: Nijverheidsweg 7 a, 1693 AM Wervershoof
Telefoonnummer: 0228-724907
Stad: Wervershoof
Route: Nijverheidsweg 7 a
Postcode: 1693 AM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Daarom Catering,     Jos Neefjes Daarom Catering, Jos Neefjes 239 meter Ambachtelijk gemaakte luxe koude en warme buffetten en (borrel) hapjes. Ook voor dine...
Robertinstallatiemonteur Robertinstallatiemonteur 952 meter Twee jaar geleden een badkamer en wc laten plaatsen door Robert. Nog altijd tevreden ...
D.Koper bv D.Koper bv 5 km Afspraak vergeten
Recensies
Wij zijn onwijs blij met onze houten vloer en trap van de Bovenste Plank. Erg mooi resultaat en top service! Aanrader!
Complimenten voor de kwaliteit en vakbekwaamheid van het team van De Bovenste Plank. Ik ben heel tevreden en blij met mijn visgraat vloer. Als je voor kwaliteit gaat moet je hier een vloer aanschaffen.
Goed bedrijf om mee samen te werken en een prachtig handgemaakt product. Zowel het contact met eigenaren Rowena en Gerard, als met Ries bij ons thuis was zeer prettig. Ik raad iedereen aan om hier een vloer of trap afwerking te kopen!
We zijn heel erg tevreden met onze visgraat- vloer van de Bovenste Plank. Gerard en zijn team zijn echte vakmensen!
Afgelopen juni 2018 heeft de Bovenste plank een mooie houten vloer beneden en boven geplaatst in mijn koopwoning, 2-onder1kap. Ik was blij met de adviezen, tips en informatie. Het was maatwerk. Het geeft mijn woning een relaxte, moderne uitstraling. De vloer is verlijmd, zowel beneden als boven. Ik ben zeer tevreden over het leggen, het tijdsbestek en vakkundigheid, waarmee dat is gedaan. De communicatie was goed en alles is volgens afspraak gegaan. Ik krijg mooie complimenten voor de kwaliteitsvloer. Het geeft je woning dat beetje extra warmte en uitstraling. Ik raad het iedereen aan. Ik geniet er iedere dag van. In 2016 heeft de bovenste plank een zwevende houten vloer geplaatst in mijn appartement. Daar heb ik ook erg veel plezier van gehad. De vloer kon er na 2 jaar gemakkelijk uit gehaald worden. Ook het onderhoud is eenvoudig en gemakkelijk.
Gisteren heeft onze vloer van 10 jaar oud een grote onderhoudsbeurt gehad, waarbij hij opnieuw is gepolijst en in de olie is gezet. Hij ziet er weer als nieuw uit! We kunnen de Bovenste plank zeker aanbevelen.
De Bovenste Plank BP heeft in onze nieuwbouwwoning het gehele huis voorzien van prachtige houten vloeren, visgraat beneden, planken boven. Wij zijn erg tevreden over het eindproduct en kunnen ze van harte aanbevelen. Wat BP bijzoner maakt is dat ze de hele productieketen hebben geïnternaliseerd waardoor ze een schat aan inhoudelijke kennis bezitten over het maken en bewerken van houten vloeren. Het hout gaat er als boomstammen in en komt er als onbewerkte planken uit, ambachtelijker kan het bijna niet. De passie voor hun product schemert bij Gerard en Rowena eigenlijk in alles door waardoor wij zelfs bij het intakegesprek al het gevoel hadden in goede handen te zijn! Niet alles in de bouw loopt altijd volgens plan, maar hier wist BP goed mee om te gaan en daar waar mogelijk hebben ze hun legschema's hierop aangepast. Het legteam is een mooie combinatie van jeugdige enthousiasme en ervaring. Ze werken methodisch en efficiënt, maar mocht je een inhoudelijke vraag hebben over waar ze op dat moment mee bezig zijn dan zijn ze nooit te beroerd om het even aan een leek uit te leggen tijdens een kopje koffie. Rinus en Ries, ook jullie bedankt voor het geweldige resultaat!
In de loop van jaren hebben Gerard en Rowena samen met hun team twee maal een prachtige eiken vloer voor ons gelegd. Na verbouwing op diverse plaatsen de bestaande vloer aangelengd, en daarna geheel geschuurd en behandeld. Wederom perfect vakmanschap en gedegen advies uitgevoerd door vakmensen, met prachtig resultaat.
Helemaal happy met onze visgraat gelegde vloer. Ook nog warme voetjes door de vloerverwarming. De service is goed, met aandacht naar onze wensen geluisterd. Zo blij met het eindresultaat. We wonen met trots! Dank Rowena en Gerard!
Ik beveel "Bovenste Plank", het team van Gerard en Rowena met Richard natuurlijk, wederom van harte aan. Beloftes worden waargemaakt en de nazorg/service is perfect. De volgende keer maken wij weer graag gebruik van jullie diensten. Nogmaals hartelijk dank! Paul en Monique uit Volendam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid