facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BOVAG

BOVAG

Info

Alles voor een betere kilometer.

Geschiedenis

BOVAG vertegenwoordigt 10.000 bedrijven in Nederland die stuk voor stuk zorgen voor jouw mobiliteit. Van autodealer tot fietsenwinkel, van rijschool tot wasstraat en van tankstation tot caravanbedrijf. Bij al deze bedrijven kun je rekenen op de zekerheid van BOVAG voor verkoop, reparatie, onderhoud en dienstverlening.

Adres: Kosterijland 15, 3981 AJ Bunnik
Stad: Bunnik
Route: Kosterijland 15
Postcode: 3981 AJ



op zoek naar gerelateerd: bovag leden, bovag garantie, bovag occasions, via bovag, bovag bemiddeling, bovag contact, wat is bovag, bovag telefoonnummer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
First Class Carservice First Class Carservice 416 meter Deze mensen zijn zo vriendelijk! Daarnaast is alles altijd top geregeld en zijn goude...
Recensies
Bovag is er volgens mij voor de leden en niet voor de consument. Als je belt voor advies in een zaak reageert de medewerker van de Bovag als door een wesp gestoken, en neemt het onterecht op voor het autobedrijf. Heb geen hoge pet van op deze organisatie.
Mooi kantoor en aardige mensen.
Bovag keurmerk is niets waard. Licht een bovag garage je op? Jammer dan en vgens BOVAG ook terecht dat je niet eerst de kosten wordt verteld.
Bovag is dus gewoon een wassenneus. Als je teveel betaald bij een garage omdat de werkzaamheden in 2 uur gedaan zouden moeten zijn volgens anwb en 2 dealers. Dan is het dat de bovag niks doet. Kortom gewoon niet op letten...... Een vriendin van mij is belazerd door een autobedrijf. Lekker dan. Bah.
Ivm de examens die daar gedaan werden voor zendamateur F en N was ik daar voor mijn beste vriend die voor zijn Novice examen opmoest en een positief resultaat! Geslaagd.
Bij veel Bovag autobedrijven zaken krijg je niet standaard meer 6 maanden garantie. Er zijn diverse formulieren waarmee je afziet van deze garantie. Vreemde gang voor een auto van meer dan 4500 euro bij een bovagzaak. Het wordt tijd dat Bovag hier iets aan gaat doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid