facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwtechniek Maarheeze

Bouwtechniek Maarheeze

Info

Bouwtechniek Maarheeze is een kleine bouwonderneming welke zicht richt op de particuliere sector.

Geschiedenis

Bouwtechniek Maarheeze is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het aanbouwen en verbouwen van woningen. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk particulieren.

Naast het aan- en verbouwen van woningen richten wij ons ook op renovatiewerk, het verbouwen en vernieuwen van badkamers, het plaatsen van dakkapellen, kozijnrenovatie en andere bouwwerkzaamheden groot tot klein in en om uw woning.

Er wordt gewerkt met een vaste groep onderaannemers om projecten van A tot Z aan te nemen en te coördineren. Hierbij kan gedacht worden aan loodgieterswerk, electra, stuc- en tegelwerken. Dat betekend voor u dat het werk volgens een strakke planning uitgevoerd kan worden.

Adres: Rondven 37, 6026 PX Maarheeze
Telefoonnummer: 0495-588120
Stad: Maarheeze
Route: Rondven 37
Postcode: 6026 PX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verhoeven Verhoeven 570 meter Prachtige nieuwe industriële aanbouw. Je gelooft je ogen niet.
Vereco Verhuur Vereco Verhuur 570 meter Je bent er altijd welkom. Informele sfeer en aandacht voor de klant. Vereco denkt mee...
Recensies
Zeer betrouwbaar en duidelijke prijs opgave
Goed werk en volgens afspraak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid