facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwservice Zarza

Bouwservice Zarza

Info

Wij als klussenbedrijf bieden diensten aan voor in uw huis, tuin en rondom uw huis.
Uit jarenlange ervaring maken wij goed gebruik van de beschikbare middelen om uw wensen te voldoen en uw klussen zo goed mogelijk en naar uw wens uit te voeren.

Geschiedenis

Verbouwing
Voor al uw verbouwingen staan wij voor u klaar en zullen wij een nieuw leven in uw woon- of werkruimte blazen. Wij gaan secuur te werk en denken met u mee over de mogelijkheden voor uw klus, zowel voor een nieuw ontwerp en voor herstel kunnen wij u van dienst zijn. Door jarenlange ervaring in de bouwsector leveren wij kwaliteit voor een bijpassende prijs.
Onderhoud
Bij onderhoud kunt u denken aan werkzaamheden zoals schilderen, schoonmaken of het vervangen van verouderd materiaal zoals hout, kranen, stopcontacten enz. Wij gaan hierin vakkundig te werk zodat het onderhoud aan uw huis- of werkruimte ter lange tijd bewaard blijft en het gebruik van kwalitatieve producten gegarandeerd is.
Interieur
Wij kunnen u professioneel helpen bij het inrichten en ontwerpen van uw interieur van uw huis- of werkruimte.
Het op maat maken van meubels waaronder u kunt denken aan kasten, televisiemeubels, eettafels en salontafels.
Dit doen we met uitermate zorg om kwalitatieve meubels te kunnen leveren passend bij het design van uw interieur zoals u het zou willen.

U kunt ons voor alle werkzaamheden contacteren en we zullen altijd voor u klaarstaan



"VerbouwingVoor al uw verbouwingen staan wij voor u klaar en zullen wij een nieuw leven in uw woon- of werkruimte blazen. Wij gaan secuur te werk en denken met u mee over de mogelijkheden voor uw klus, zowel voor een nieuw ontwerp en voor herstel kunnen wij u van dienst zijn. Door jarenlange ervaring in de bouwsector leveren wij kwaliteit voor een bijpassende prijs.OnderhoudBij onderhoud kunt u denken aan werkzaamheden zoals schilderen, schoonmaken of het vervangen van verouderd materiaal zoals hout, kranen, stopcontacten enz. Wij gaan hierin vakkundig te werk zodat het onderhoud aan uw huis- of werkruimte ter lange tijd bewaard blijft en het gebruik van kwalitatieve producten gegarandeerd is.Wij kunnen u professioneel helpen"
Adres: Geert Valckeshof 34, 9351 RX Leek
Telefoonnummer: 0618532089
Stad: Leek
Route: Geert Valckeshof 34
Postcode: 9351 RX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R.Huisman Stukadoorsbedrijf R.Huisman Stukadoorsbedrijf 265 meter Harde werker die goede kwaliteit levert. Denkt goed mee met het project! Tevens leuke...
Montagebedrijf Wiltjer Montagebedrijf Wiltjer 1 km Professionele mensen die nakomen wat is afgesproken. Fijn om mee te werken. Netjes, b...
Boerbouw Groningen B.V. Boerbouw Groningen B.V. 2 km Boerbouw Groningen B.V. verhuist naar Leek. Onze diensten zijn gericht op het realise...
Recensies
De heer Zarza heeft ons uit de brand geholpen met een uit de hand gelopen doe het zelf actie met als gevolg een onbruikbare badkamer. In een onmogelijke periode qua drukte heeft hij onze badkamer geheel gerenoveerd en het resultaat is fantastisch. Alles duidelijk gecommuniceerd en wij konden onze wensen aangeven. Volgende keer bellen wij hem gewoon weer.
Super vriendelijke wijze man
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid