facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwservice Siemensma

Bouwservice Siemensma

Info

Bouwservice Siemensma
Voor al u verbouwingen, douglas terrasoverkappingen, dakwerken, lichtstraten



"Hoeveel dakkapellen en dakopbouwen ze op daken hebben gezet? De tel zijn ze bij JS Siemensma allang kwijt. Ze zijn in al die jaren niet alleen een bekende naam geworden in onder meer het plaatsen van dakkapellen, het creëren van alle soorten ruimtewinners in woningen is hen in al die jaren vaak toevertrouwd."
Adres: Kruchterstraat 38, 6051CC Maasbracht
Telefoonnummer: 0611847299
Stad: Maasbracht
Route: Kruchterstraat 38
Postcode: 6051CC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lei Import B.V. Lei Import B.V. 958 meter Heel vriendelijk personeel, waarvan ik gedegen en pro-actief advies heb gekregen. De ...
Recensies
Ik herken mij niet in de negatieve reacties hieronder. Kortgeleden een dakkapel laten plaatsen, geheel naar tevredenheid. Vakkundig, netjes en keurig personeel. Toen we een maand later lekkage hadden stonden er binnen een half uur 2 man op de stoep om het op te lossen, de oorzaak bleek overigens ergens anders te liggen. Deze firma levert vakwerk. Het gevolg is dat Siemensma veel klanten heeft en goed personeel is schaars. Daardoor valt de levertijd wel eens tegen. Zouden ze zelf ook graag anders willen maar zoals Danny zegt "we doen het goed of we doen het niet". Daar ben ik het helemaal mee eens en als de opdracht is uitgevoerd ben je de wachttijd al weer vergeten. DvdL.
ga niet met dit bedrijf in zee alles scheef uit het lood ramen die niet sluiten komen afspraken niet na en dan ene Els waarscheinlijk de moeder asociaal is zachtjes uitgedrukt als je d,r belt zegt ze geen tijd en daar is de kous mee af succes met het kiezen van dit bedrijf leugen na leugen of regen of wind altijd wel wat .zie ook roy groot in de revieuws exact
Dakkapel geheel uit het lood niet waterpas geplaatst waardoor de ramen niet open blijven staan maar dichtvallen. Verdere afwerking afgeraffeld. Ook ik herken de onbeschofte manier van klant contact. Klantbeleving is bij deze aannemer vreemd!
Dakkapel laten plaatsen door Siemensma, snel geplaatst en ziet er keurig uit! Levertijd duurde iets langer dan verwacht omdat levertijd pas ingaat bij betaling van 1e termijn. Had ik niet goed gelezen, mijn fout. Kwaliteit!
Heel blij met onze dakkapellen! Het duurde even voordat ze begonnen ivm Corona maar vanaf dat moment heel snel klaar! We moesten even wennen aan de directe communicatie aan de telefoon maar zo snel er eenmaal begonnen was alles goed gecommuniceerd, mee gedacht en mooi afgeleverd. Hele nette, vriendelijke en vooral hard werkende mensen.
8 juni een offerte op laten stellen zeker 10 keer contact erna gehad. Ik heb al zeker 5x gehoord dat ik bovenop de stapel lig. En heb ook gezegd dat als ze geen tijd hebben dat niet erg is, maar zeg het! Ze houden je aan het lijntje. Erg slecht zaken doen zo.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid