facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouworder

Bouworder

Info

Schroeven en bouten online kopen bij Bouworder
Bent u op zoek naar schroeven? Dan kan bouworder u hier zeker mee verder helpen. Bij bouworder vind je namelijk een ruim assortiment aan schroeven, pluggen, boren, kitten en purschuim.



"Bouworder is een webshop voor elke klusser en professional die op zoek is naar topkwaliteit basisbenodigdheden. Wij leveren producten van onder andere Illbruck, den Braven, Fischer en Heller. Maar ook voor Spax en Heco schroeven kun je bij ons terecht. De producten worden geleverd vanuit ons eigen magazijn waardoor u niet lang op u bestelling hoeft te wachten. Voor vragen zijn wij zowel per email als telefonisch bereikbaar."
Adres: Dillenburgstraat 27d, 5652AM Eindhoven
Telefoonnummer: +31889600200
Stad: Eindhoven
Route: Dillenburgstraat 27d
Postcode: 5652AM


Recensies
Bestel hier niet als je binnen 5 werkdagen je product nodig bent. In tegenstelling tot wat men op site aangeeft heb je het niet op tijd in huis
Scherpe prijzen en altijd goede kwaliteit wordt er geleverd. Aanrader!
Zeer scherpe prijzen en snelle levering! Aanrader.
Dank je wel Bouworder voor de goede service!
Zeer tevreden over de service van Bouworder.
De voordeligste webshop in Den Braven kit!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bouworder.

Eindhoven bouwmaterialen

openingstijden, locatie, vervoer. Dillenburgstraat 27d kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bouworder adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bouworder. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bouworder delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid