facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BouwOptiek

BouwOptiek

Info

BouwOptiek is er voor de mensen die hun droomhuis willen kopen en bijgestaan willen worden door een expert met een bouwkundig oog.



"Tegenwoordig hebben we soms geen kans voor een tweede bezichtiging.BouwOptiek is voor de mensen die op zoek zijn naar een woning en een bouwkundig oog goed kunnen gebruiken voor de aankoop.Persoonlijk advies, keer op keer."
Adres:
Telefoonnummer: 0648500786
Stad: Etten-Leur



op zoek naar gerelateerd: Optometrist Etten-Leur, Govaers Etten-Leur, Goovaerts Optiek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VVR architecten VVR architecten 277 meter uw partner in ontwerpen, aanvragen bouwvergunningen, milieu-, sloop- en kapvergunning...
Medea Advies en Bemiddeling Medea Advies en Bemiddeling 2 km Medea Advies en Bemiddeling geeft advies inzake de kantoorinrichting van bedrijfsproj...
Recensies
Na een slechte ervaring bij een groot constructiebedrijf ben ik uitgekomen bij Bouwoptiek. Bij de aanschaf van mijn huis heeft bouwoptiek met spoed een gebrekenonderzoek gedaan en heeft verborgen gebreken ontdekt waardoor ik flink kon afdingen bij de aankoop van mijn huis. Ik heb een vakkundig rapport ontvangen waarin met foto's en uitleg de gebreken omschreven stonden inclusief een raming van de herstelkosten. Bouwoptiek is een absolute must voor een ieder die een huis wil kopen. Een zeer professionele organisatie!
Door de vakkundige beoordeling van BouwOptiek heb ik een volledig en helder beeld van alle bouwkundige plus- en minpunten van de door mij beoogde woning gekregen. Arto wordt gedreven door zijn passie. Hierdoor gaat zijn begeleiding veel verder dan menig ander bouwkundige. Arto denkt namelijk ook graag mee over het verdere proces en blijft vinger aan de pols houden. En dat allemaal tegen een zeer riante prijs. Ik raad BouwOptiek absoluut aan!
Arto is iemand met veel kennis van bouw en constructie. Hij denkt actief mee en adviseert vanuit zijn passie. Hij maakt je alert op voor- en nadelen van een woning, waarna je weloverwogen kunt beslissen of je wel of geen bod wilt doen. Ook met betrekking tot de onderhandelingen heeft hij veel tips. Kortom hij is een echte adviseur met liefde voor zijn vak.
Zeer correcte en snelle service. Heel kundige ingenieur die mij heel veel geld bespaard heeft met zijn accurate advies. Heldere communicatie, zeer prettig in het contact en gaf duidelijk antwoord op mijn vragen. In de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van zijn diensten en ik kan het iedereen aanbevelen. Zeer positief!
Bouwoptiek heeft mij behoed voor de grootste miskoop in mijn leven. Wanneer ik weer een woning heb gevonden schakel ik jullie gelijk weer in. eeuwig dankbaar!
Bouwoptiek heeft me voorzien van het juiste en beste advies. Met een professionele aanpak en een heldere communicatie. Heel erg tevreden zou het iedereen aanbevelen nogmaals bedankt!
Heeft me van goed advies voorzien tijdens de onderhandeling over de prijs d.m.v. kennis over de bouwkundige staat. Was het meer dan waard
Zeer professioneel advies. Heb ik heel veel aangehad bij het kopen van mijn huis. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid