facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwnu

Bouwnu

Info

Bouwnu.nl is een onafhankelijke en betrouwbare website waarmee de consument op eenvoudige wijze een geschikte aannemer vindt.

Geschiedenis

Bouwnu.nl is de onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw. Op basis van duizenden reviews en informatie over bedrijven helpt bouwnu.nl je bij het vinden van een goede aannemer voor je bouwproject. Daarnaast geeft bouwnu.nl antwoord op belangrijke vragen over bouwen en verbouwen.

Voor wie is bouwnu.nl bedoeld?
Bouwnu.nl helpt consumenten en zakelijke opdrachtgevers om een goede aannemer te vinden voor de nieuwbouw of verbouw van hun woning door transparantie te geven over de eerdere prestaties. Dit doen wij door informatie over bedrijven en reviews te verzamelen. Zo kun je eenvoudig zoeken en vergelijken. Daarnaast geeft bouwnu.nl informatie over bouwen en verbouwen zodat je goed voorbereid start aan je project.

Voor aannemers is bouwnu.nl een tool om zich te onderscheiden op de woningmarkt. Positieve reviews zijn de best denkbare reclame. De reviews bieden ook concrete verbeterpunten zodat bedrijven hun kwaliteit en klanttevredenheid nog verder kunnen verbeteren.

Wat is het doel van bouwnu.nl?
Bouwnu.nl helpt consumenten hun droomhuis te realiseren door te laten zien hoe aannemers beoordeeld zijn door eerdere klanten. Met extra informatie over bouwen en verbouwen helpt bouwnu.nl consumenten goed voorbereid te starten met hun (ver)bouwproject. Op de lange termijn zal deze transparantie over de prestaties van de aannemers leiden tot betere kwaliteit in de bouw. Een aannemer met alleen maar ontevreden klanten wordt immers niet meer, of minder, ingehuurd.

Wie is de initiatiefnemer van bouwnu.nl?
Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) is de initiatiefnemer van bouwnu.nl. SKB is een stichting zonder winstoogmerk met bijna 15 jaar ervaring op het gebied van klanttevredenheidsonderzoeken onder kopers van nieuwbouwwoningen. In 2014 besloot SKB uit te breiden en ook de ervaringen met verbouwingen zichtbaar te maken.



"Bouwnu nl is de onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw. Op basis van duizenden reviews en informatie over bedrijven helpt bouwnu nl je bij het vinden van een goede aannemer voor je bouwproject. Daarnaast geeft bouwnu nl antwoord op belangrijke vragen over bouwen en verbouwen."
Adres: Zilverstraat 69, Zoetermeer
Telefoonnummer: +31793252277
Stad: Zoetermeer
Route: Zilverstraat 69


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Klussenier Mike van Leeuwen De Klussenier Mike van Leeuwen 2 km Hij heeft voorlopig geen tijd. Een aanvraag voor de eerste helft van 2022 wordt afgew...
Recensies
Ik stoor mij aan ongefundeerde beweringen! Ik ben zelf aannemer en lid van bouwnu.nl Personen die zich negatief uitlaten kunnen beter even verder kijken dan hun neus langs is , er staan gewoon aannemers tussen met bedroevende reviews recht uit het hard geschreven van teleurgestelde mensen. Een negatieve review achter laten kan dus gewoon. Het zou netjes zijn als die ongefundeerde bewering wordt weggehaald.
Ik heb een conflict lopende met een aannemer welke volgens 'Bouwnu' reviews binnen periode van 2-weken van een cijfer 1 tbv 3-reviews naar de 7,7 gaat met 11-stuks aanvullende reviews waarvan er 6-stuks op 1-dag geplaatst zijn, alle 11 bijgeschreven reviews geven cijfers 10-9-8 terwijl voorgaande reviews cijfers 2-1 weergaven. Zeer vreemd te vernemen dat een aannemer even in periode van 2-weken zo zijn gemiddelde cijfer kan doen veranderen/upgraden, ronduit schandalig.
Bouwnu, bij dit bedrijf kun je je positie inkopen. Als je meer betaald des te beter je word geplaatst. Hoezo revieuws van klanten....elk persoon kan zonder verificatie iemand negatief beoordelen. Hier houdt Maxime Verhagen zich tegenwoordig mee bezig via Bouwend Nederland Typisch CDA mannetje...
Betaalde review site, niet op vertrouwen! Positieve reviewers worden niet om bewijs gevraagd, terwijl de negatieve reviewers wordt gevraagd om extra werk te doen om bewijzen op te sturen. Ook als mensen niet tijdig reageren worden de negatieve reviews verwijderd. Het is duidelijk dat ze negatieve reviews moeilijker maken hiermee en veel vaker verwijderen.
Onafhankelijke beoordelingen,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid