facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwmeesters Training en Advies

Bouwmeesters Training en Advies

Info

Bouwmeesters staat voor een betere samenwerking tussen overheid en markt in de bouw- en infrasector: "Bouwen aan vertrouwen".

Geschiedenis

Missie
Bouwmeesters zet zich in voor een betere samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw- en infrasector.

Visie
Wij geloven in een toekomst waarin partijen samenwerken op basis van vertrouwen, openheid en gelijkwaardigheid. Dit vraagt om een cultuur waarin betrokkenen 'eerst begrijpen en dan pas begrepen worden', ze geïnteresseerd zijn in de motivatie en belangen van de ander en van elkaar willen leren.

Wij worden door de sector gezien als deskundige en betrouwbare partner die partijen bij elkaar brengt en samen met hun bouwt aan vertrouwen middels training, advies en coaching. Bouwmeesters is de enige in Nederland door CROW gecertificeerde partij die Past Performance trainingen aanbiedt.

Adres: Veerdijk 40 J, 1531 MS Wormer
Telefoonnummer: 075 2400112
Stad: Wormer
Route: Veerdijk 40 J
Postcode: 1531 MS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Bouwmeesters bouwteam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Willems Schoonmaakdiensten Willems Schoonmaakdiensten 947 meter Goed schoonmaak bedrijf
Foto Loek Weenink - Ronald Goedheer Foto Loek Weenink - Ronald Goedheer 1 km Ik kwam in de winkel om een pasfoto te laten maken voor mijn visumaanvraag. De man do...
Recensies
A&A Capacity ondersteunt Bouwmeesters met IT-werkzaamheden. Gelijk vanaf het eerste contact verliep de communicatie heel prettig. Het is goed sparren met de mensen van Bouwmeesters. Zij komen zelf ook met ideeën en staan open voor advies van onze kant. Deze manier van samenwerken is hoe wij een partnership met onze klanten graag zien!
Meer effectief samenwerken in de bouw en de GWW.
Vertaald door Google responsieve consultants Origineel отзивчиви консултанти
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid