facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwmeester Metaal BV

Bouwmeester Metaal BV

Info

Bouwmeester Metaal BV

Geschiedenis

Bouwmeester Metaal is al meer dan 45 jaar een gerenommeerd metaalbewerkingsbedrijf in Oudenbosch. Kwaliteit, flexibiliteit, innovativiteit en klantgerichtheid vormen de basis van onze bedrijfsvoering. We beschikken over een modern machinepark, waaronder een high definition plasmasnijder en lasrobot.

Uiteraard volgen we alle ontwikkelingen op ons vakgebied op de voet en zorgen we ervoor dat dit machinepark up-to-date blijft.


Wij hebben een vast product tussen ons specialistisch werk en dat zijn de Kantelbakken. Als u verder op de site kijkt vindt alles op het gebied van heftruck toebehoren. Ook voor gebruikte kantelbakken bent u bij ons op het goede adres.



Visie:
Eigenlijk heel simpel, wij maken alles wat de klant wenst. In onze kantine hangt ook een bord dat zegt: "Onmogelijkheden doen we direct, wonderen duren iets langer".Wij staan er om bekend dat we met de klant meedenken om een oplossing te vinden voor zijn of haar probleem, want niet iedereen heeft een technische achtergrond en iedereen kijkt anders tegen een probleem aan en komt met andere oplossingen en vaak is een combinatie van die oplossingen het beste eindresultaat.



Bouwmeester Metaal heeft een uitgebreid assortiment kiepbakken, kiepcontainers, afval kiepcontainers en mechanische shovels.

Adres: Industrieweg 23, 4731 SB Oudenbosch
Telefoonnummer: 0165-312788
Stad: Oudenbosch
Route: Industrieweg 23
Postcode: 4731 SB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KD straal & spuitservices KD straal & spuitservices 383 meter Professionals! Kees is een professionele spuiter die tijd neemt om de processen goed...
Martens iQuipment Martens iQuipment 518 meter Martens iQuipment is officieel dealer van MERI CRUSHER en PM-trac. Bezoek www.MARTEN...
Recensies
Prima en deskundige service. Aanrader voor al je constructie vraagstukken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid