facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwman Zonwering

Info

Levering en montage van binnen en buiten zonweringen en raam decoratie

Adres: Van Voorststraat 4, 6851 LV Huissen
Telefoonnummer: 0263256203
Stad: Huissen
Route: Van Voorststraat 4
Postcode: 6851 LV



op zoek naar gerelateerd: Zonweringen huissen, Zonwering met geleiders, Zonnescherm met zijgeleiding
Recensies
Super! Heel erg blij met de rolluiken, ze denken goed met je mee, werken snel en professioneel. Persoonlijk en vriendelijk, echt een aanrader!
Prima ervaring. Goed advies, duidelijke offerte, prima montage met zorg uitgevoerd. Klantvriendelijk
Na aanvraag voor offerte, telefonisch contact gehad omdat ons opdracht niet kon zoals wij wouden. Na nogmaals een telefoongesprek of ze evt langs konden komen om naar de situatie te kijken en wat evt mogelijk zou zijn bij die ene raam, zouden dan ook meteen kunnen in meten van 4 roluiken 1 hor voor schuifpui en 5 horren voor ramen ze zouden bellen als ze een keer in de buurt waren!. Na 4 weken heb ik het gelukkig aan een andere bedrijf uitbesteedt . Krijg ik vandaag een rekening die bestemd is voor een gezin hier uit Huissen. trouwens leuk bedragje voor dat klusje Houd in dat het bedrijf de administratie goed op orde heeft?
Onvriendelijk. Contact opgenomen via de website voor extra informatie over Rolluiken en men belde terug. Halverwege mijn verhaal werd ik afgekapt dat het niet interessant was. De reden: "Wij werken alleen in onze eigen gebied". We hebben meerdere bedrijven gecontacteerd uit het hele land en Bouwman is de eerste die hier een punt van maakt afstand was 40 mins. Daarnaast is het vooral de toon die de muziek maakt.
Goede ervaring. Eerlijk advies, niet het duurste maar wat het beste is voor jou als klant. Later nog hulp nodig gehad toen ik nieuwe kozijnen kreeg en dan is het service van René. Top!!
Wij zijn helemaal tevreden over Bouman Zonwering. Prima voorlichting bij onze keuze voor rolluiken en rolgordijnen. Uitstekende service. Snelle levering en goede bereikbaarheid bij vragen. Professionele installatie en sympatieke mensen.
Tot twee keer toe offerte aangevraagd maar totaal geen reactie meer terug mogen ontvangen.
Slecht ontvangst. Wij wilden uitgebreid uitleg over onze mogelijkheden, in showroom bij binnenkomst, binnen 2 m, werden we tewoord gestaan aan een bartafel. En.....3 x zo duur als gangbaar.
Zonweringen laten monteren voor onze slaapkamers. Vakkundig en persoonlijk advies van Rene. Daarna goede en snelle montage. En dat alles voor een goede prijs bij een adres in de buurt. dat is me ook wat waard. Kortom bedrijf dat ik kan aanbevelen !
Zeer tevreden over de service van Rene Bauman. Afspraak nagekomen en keurig werk verricht. Daarvoor nog mijn dank.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid