facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwman Bedrijfskoeling

Bouwman Bedrijfskoeling

Info

Bouwman Bedrijfskoeling is dé specialist op het gebied van demontage, plaatsing en revisie van koel- en vriesmeubelen, cellen en installaties!

Geschiedenis

Welkom op de pagina van Bouwman Bedrijfskoeling. Bij ons bent u aan het juiste adres voor kwalitatief hoogstaande koel- en vriesmeubelen, gereviseerd tot nieuwstaat. Of het nu gaat om standaardmeubelen of op maat gemaakte displays, alles is mogelijk.
In onze uitgebreide revisiewerkplaats beschikken wij ook over een moderne spuitinrichting en plaatwerkerij in eigen beheer. Zo kan Bouwman Bedrijfskoeling perfecte kwaliteit garanderen en tegen zeer gunstige prijsstellingen.
Ook kunnen wij gebruikte meubelen en in elke gewenste kleur en uitvoering leveren. Uiteraard verzorgen wij ook plaatsing en onderhoud door onze professionele monteurs, zodat kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd is.
Kortom, Bouwman Bedrijfskoeling is úw partner voor koel- en vriesmeubelen.

Adres: Fahrenheitstraat 18-20, 3846 BN Harderwijk
Telefoonnummer: +31 (0) 341 410 440
Stad: Harderwijk
Route: Fahrenheitstraat 18-20
Postcode: 3846 BN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Bouwman Zwembaden, Bouwman Groep, Bouwman transport Harderwijk, Bouwman Groningen, Koeltechniek Harderwijk, Bouwman Etten vacatures, Bouman
Recensies
Top bedrijf met Top mensen
Vertaald door Google Zeer snel gelost. Origineel Разгрузили очень быстро.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid