facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwmaat Spijkenisse

Bouwmaat Spijkenisse

Info

Bouwmaat is dé groothandel voor bouwmaterialen en is gebouwd op één grondgedachte; alles voor slimmer bouwen.

Geschiedenis

Over Bouwmaat
Bouwmaat is dé groothandel voor bouwmaterialen en is gebouwd op één grondgedachte; alles voor slimmer bouwen. Het assortiment, de service tot en met de openingstijden van de vestigingen. Alles draagt er toe bij dat u zo efficiënt mogelijk uw werk doet.

Bouwmaat heeft alles op het gebied van bouw, hout, sanitair, elektra, gereedschappen, ijzerwaren, verf en keukens. Dat maakt Bouwmaat de slimste keuze voor iedere professional in bouw, renovatie en onderhoud. Klik hier voor het assortiment.

Vestigingen
Bouwmaat heeft al 47 vestigingen in Nederland. Dus er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. A-merken

A-merken
U vindt alle gerenommeerde merken voor professionals onder 1 dak bij Bouwmaat. Bouwmaat loopt graag voorop samen met de belangrijkste partners uit de branche. Graag maken we u hier deelgenoot van door middel van onze Demodagen en Vakavonden die regelmatig gehouden worden in de vestigingen.


Adres: Laanweg 4B, 3208 LC Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181-650900
Stad: Spijkenisse
Route: Laanweg 4B
Postcode: 3208 LC


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Mastermate Spijkenisse, Bouwmaat openingstijden, Gamma Spijkenisse, Bouwmaat Rotterdam, Praxis Spijkenisse, Hornbach Spijkenisse, Bouwmaat Amsterdam, Bouwmaat Leiden openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Skin Company Benelux The Skin Company Benelux 34 meter THE SKIN COMPANY is de aangewezen distributeur van Certified Organic Eco-luxe Tanning...
Mink Beauty Concepts Mink Beauty Concepts 2 km Eerste bestelling binnen gehad! Shampoo en een cremespoeling van Noabay. Zat mooi ver...
Cruuswaert Automotive Cruuswaert Automotive 3 km Vriendelijk personeel, had een carterplug nodig voor mijn Swift en die hadden ze! Heb...
Beeldenmarkt Beeldenmarkt 3 km Beeldenmarkt.com is de leverancier op het gebied van polyster interieur objecten, dec...
Glorius e-shop Glorius e-shop 4 km Dystrybutorzy. kvk :72094559
Olijfolie Manolakis Olijfolie Manolakis 4 km Super goede producten en Andreas is een schat van een man
Recensies
Wij hadden met spoed nog spullen nodig en voor ons bleven ze gelukkig nog even langer open top personeel
Ze hebben mij perfect geholpen met mijn probleem Bedankt daarvoot
Vriendelijke werknemers en veel materiaal op voorraad.
Assortiment is er zeker, soms even zoeken , maar het personeel helpt je netjes, mocht je het niet vinden
Bijdehante medewerker wist uit vak vol dakpannen de "juiste" OVH pan te kiezen. Zitten we op ons dak, is deze te breed. We hebben nu 1 zijpan als reserve, die niet past en 1 zijpan op het dak. Hopelijk blijft het droog, waardoor we naar andere bouwmarkt kunnen zónder verder schade.
Fijne winkel als je snel wat nodig hebt en open tot 18:00uur ideaal om na het werk nog even inkopen te doen voor de volgende dag. Vaak wel met alles net even wat duurder dan onze andere leveranciers . Personeel is zeer behulpzaam en de dames achter de kassa maken altijd een praatje. De parkeerplaats voor de deur is soms een grote ergenis vanwege het steigerbedrijf die deze parkeerplaats deelt met de bouwmaat. Al met al een fijne winkel !!!
Ik ben top geholpen door Jirina, ze stond me via de telefoon professioneel te woord en had wat ik zocht al klaar gelegd bij de kassa! Top service.
Daar werk ik bij de Bouwmaat
Sinds 2 maanden kom ik regelmatig bij Bouwmaat Spijkenisse. I.v.m. een aantal grote verfklussen in huis, die ik uitbesteed heb aan een gepensioneerde schilder, Ik haal regelmatig kwalitatief goede verf, o.a. sikkens enz. Op dit moment is Bouwmaat intern aan het verbouwen, waardoor het assortiment niet geheel overzichtelijk is. Verder is het een prettige zaak, met hoofdzakelijk bouwmaterialen voor de grote klussen, en voor de vakman. De prijzen op de schappen vermeld zijn ex BTW, zodat bij afrekenen 21 BTW bijgeteld moet worden. De service van de medewerkers is ook prima. Een bezoekje is zeker het aanbevelen waard.
Bij bouwmaat kun je ,bijna, alle bouwmaterialen lopen om je huis af te bouwen. Je ziet geen heipalen, prefab vloeren of rioolbuizen van 2 meter diameter liggen. Dus in grote lijnen moet het casco van de woning er wel staan. Maar als het zover is kun je alles krijgen om er een huis van te maken. Het is wel een groothandel dus niet voor particulieren. Uitzonderingen bevestigen de regel dus is er soms een mogelijkheid als je meer koopt dan een punaise . Houdt er wel rekening mee dat je wordt ingeschrevenen de prijzen verhoogd worden met de BTW. Ook is de terugbreng,- en garantie regeling niet zo soepel als bij reguliere doe het zelf zaken. Maar als je hier gaat kopen verwacht je toch enige vakkennis en hoef je ook niets terug te brengen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid