facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwkundig Buro Erwin Meinders

Bouwkundig Buro Erwin Meinders

Info

Erwin Meinders bouwkundig buro is gevestigd in Geesteren (ov). Heb jij bouwplannen Dan ben je voor al het tekenwerk en advies bij ons aan het juiste adres.

Geschiedenis

Erwin Meinders is sinds 1989 in Geesteren gevestigd met een bouwkundig buro. Met onze medewerkers trachten wij middels een persoonlijk en deskundig advies uw bouwplannen te vertalen tot een geslaagd project. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces, van ontwerp, tekenwerk en vergunningaanvraag tot eventueel een bestek. Ook kunnen wij uw project met bouwbegeleiding, milieuaanvraag en bestemmingsplanwijziging ondersteunen. Klantgerichtheid, ervaring en een heldere informatiestroom is onze kracht. Tevens kunnen wij door een jarenlange samenwerking vooral in oost-nederland bogen op een goede relatie met gemeentelijke overheden. Bij het opstellen van een bouwkundig bestek richt onze deskundige aandacht zich in het bijzonder op het bewaken en laag houden van de kostprijs. Belangrijk voor u is een goede prijs-kwaliteit verhouding, waarbij duurzaamheid en uitstraling gewaarborgd blijven.

Erwin Meinders is de partner voor al uw toekomstige ontwikkelingen. Neem gerust contact met ons op via 0546-631484 voor een vrijblijvend gesprek.



"Bouwkundig advies- en tekenbureau"
Adres: Schotboersweg 7, 7678 VK Geesteren, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0031 (0) 546 631484
Stad: Geesteren
Route: Schotboersweg 7
Postcode: 7678 VK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Recensies
Goede professionele bouwpartner
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid