facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwhof - Bezig met je huis.

Bouwhof - Bezig met je huis.
Grote doe-het-zelfzaak met naast bouwmaterialen ook workshops en een gezellige cafetaria.
Adres: Edisonstraat 115, 2723 RT Zoetermeer, Nederland
Telefoonnummer: 079 331 0700
Staat: Zuid-Holland
District: Zoetermeer
Stad: Zoetermeer
Route: Edisonstraat
Huisnummer: 115
Postcode: 2723 RT


Openingstijden

maandag: 08:30–18:00
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 08:30–18:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30–18:00
zaterdag: 08:30–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Een tijdje geleden hebben wij bij Bouwhof pannen van het merk Brabantia besteld via deze webshop. Na verloop van tijd begon van één van de pannen de anti aanbak laag los te laten. Contact gezocht met Bouwhof en werkelijk super vriendelijk en zeer klantgericht geholpen. Keurig een nieuwe pan gekregen en de communicatie verliep uiterst vlot.
SPS 7070 verf gekocht schrik niet 145.00 € 10 liter dekt niet stinkt naar stopverfnMeneer van de verf afdeling vind het helemaal normaal.nZijn antwoord was je denkt toch zeker niet dat ik je effe 145.00 € terug betaal.nIk had Fotos van de wand die ik gedaan heb er mee was niet belangrijk volgens deze byzonder aardige man.nAl met al echt een aanrader bouwhof.
Drukspuit gekocht bij Bouwhof. In de omschrijving wordt geadverteerd, dat deze geschikt is voor zuren. Na twee keer gebruik is de drukspuit echter stuk. Bij nader onderzoek blijken veel meer klanten dit probleem te hebben met dit produkt. Aangekaart maar Bouwhof weigert mee te werken aan een oplossing. Starre opstelling. Jammer.
Enorm goed geholpen door Bob voor onze badkamer, vanuit zijn expertise goede tips gekregen. Al om al erg prettig en vakkundig geholpen.
Fijne bouwmarkt waar je producten in een zelf te bepalen aantal kunt kopen. Ruim assortiment. Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid