facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwgilde

Bouwgilde

Info

De school voor het bouwtalent van morgen

Geschiedenis

Bouwgilde is een samenwerking tussen CSG Reggesteyn, ROC van Twente en Bouwmensen Twente / Rijssen en daarmeedé school waar VMBO en MBO leerlingen de meest uiteenlopende bouwopleidingen kunnen volgen.

Bouwgilde werkt nauw samen met bekende bouwbedrijven in de regio en beschikt over innovatieve praktijkruimten, die veel weg hebben van de echte bouwplaats. Hier krijgen leerlingen persoonlijk veel aandacht en werken zij met de gereedschappen, materialen en methoden die ook op de daadwerkelijke bouw gebruikt worden.

Kortom, de plek voor het bouwtalent van morgen!



"Werken en leren bij Bouwmensen RijssenBij Bouwmensen Rijssen gaan leerlingen niet alleen naar school; ze hebben tegelijkertijd een baan. Én krijg je dus meteen een goed salaris! Bouwbedrijven en timmerfabrieken in de regio zijn altijd op zoek naar jongen en gemotiveerde vakmensen. Een unieke combinatie van leren en werken, die leerlingen optimaal klaarstoomt voor het echte werk."
Adres: Reggesingel 52, 7461AK Rijssen
Telefoonnummer: 0548517595
Stad: Rijssen
Route: Reggesingel 52
Postcode: 7461AK


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Esther Knobben Esther Knobben 1 km Hele vervelende ervaring opgedaan met dit bedrijf. Mover laten vervangen die voortdur...
Recensies
Jong geleerd is oudt gedaan . geweldig opleiding .met kundig en geduldig docenten .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid