facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwcenter Esselink

Bouwcenter Esselink

Info

Bouwcenter Esselink is al 100 jaar een professionele leverancier van materialen op de bouw. Voor bedrijven en particulieren!

Adres: Industrieweg 35, 3240AB Middelharnis
Telefoonnummer: 0187-475400
Stad: Middelharnis
Route: Industrieweg 35
Postcode: 3240AB


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bouwcenter Esselink Vlaardingen, Bouwcenter Esselink Hardinxveld, Esselink vacatures, Bouwcenter Esselink Hellevoetsluis, Esselink Heinenoord, Esselink Zierikzee, Bouwcenter webshop, Esselink sanitair
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gamma Middelharnis Gamma Middelharnis 1 km sommige personeelsleden zijn heel vriendelijk; enkele hebben verstand van zaken als j...
De Klussenier Kasper van Antwerpen De Klussenier Kasper van Antwerpen 2 km reageert snel en voert werk uit zoals afgesproken.
Tieleman Keukens Tieleman Keukens 2 km Super fijne zaak, hele fijne mensen. Goede spullen de service is meer dan super.
Recensies
Bij mij is er een overkapping gemaakt voor plaatsing zonnepanelen. Tijdens het plaatsen van de panelen bleek dat er dwarsbalken bij moesten. Ipv naar Bax te rijden snel naar Esselink gegaan voor 150/50 douglas balken want de monteurs waren al bezig. Ik heb nog nooit zulke slechte douglas balken gezien. En het probleem is dat de rails van de panelen erin geschroefd zijn dus ze kunnen niet vervangen worden. Maar de kwaliteit is zo slecht dat deze snel verrot zullen zijn dus dat wordt een flinke kostenpost in de toekomst. Voor bouwmateriaal weet ik het niet maar ga voor douglas hout NIET naar Esselink. Ik vind het jammer dat er geen foto's bij geplaatst kunnen worden.
Duidelijk, persoonlijk en goed geïnformeerd en geholpen bij het ontwerp van de badkamer.
Wij zijn super geholpen door Bea met veel kennis en vriendelijkheid niks mis mee Gr
Zeer slechte kwaliteit geleverd van ons badmeubel en na 1,5 verder zijn we nog steeds niet tot een oplossing gekomen. Van het kastje naar de muur gestuurd. Voor ons is Esselink echt een no-go. Denk goed na voor u hier wat koopt. Zelfs 1 ster is nog teveel voor hoe dit bedrijf met z’n klanten omgaat.
Grote zaak met allerlei tegels voor badkamer of vloer. Ook voor het uitzoeken van deuren, ramen, dakpannen, stenen, zonnepanelen kunt u hier terecht. Vriendelijk personeel. Wel vrij duur.
Deskundige voorlichting en adviezen op een heel prettige manier. Een aanrader.
Zeer slecht behandeld. Ik kreeg geld terug van pallets en spullen die ik had terug gestuurd. Zij bleven volhouden dat dit niet zo was. Zeer vaak met verschillende personeelsleden gebeld, maar ze bleven volhouden dat ze gelijk hadden. Uiteindelijk langs geweest waarna het nog niet klopte. Nog een keer langs geweest toen ging een medewerker het met de hand uitrekenen en kwamen ze er achter dat de computer het fout deed en ik dus nog een flink ik bedrag moest terug krijgen. Als je bij hun bestel reken je rekeningen dus goed na want er klopt niks van.
Zeer slechte kwaliteit, duur en zeer slechte klantenservice. Voor mijn nieuw huis heb ik de complete badkamer en toilet bij hun in Middelharnis gekocht. De douche is verroest en de spiegel wordt zwart kwikverlies na anderhalf jaar. Ze zeiden: kom terug en koop nieuwe, onze garantie is voor een jaar. Ze vertelden dat de spiegel zwart wordt omdat hij in de badkamer staat!!!!!! Eén ster is nog teveel! Koop niets hier!
Levering van de badkamer was ok maar achteraf was er door de muur geboord dit willen ze niet herstellen want in de kleine lettertjes staat gat wordt hersteld maar muur afwerking niet. Belachelijk als je ziet dat ze beloven voor volledige garantie.
Supergoed geholpen en geadviseerd! Wat een mooie showroom. Net alsof je op Pinterest loopt...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid