facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BouwBureau Borghstee

BouwBureau Borghstee

Info

BouwBureau Borghstee is gespecialiseerd in daglicht- ventilatie- en epc berekeningen, met als doelstelling een kompleet bouwfysisch rapport aan te bieden.

Geschiedenis

Indien gewenst kunnen wij u adviseren welke bouwfysische berekeningen u nodig heeft voor een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning), dit geldt voor verbouwing- of nieuwbouwprojecten.

Werkzaamheden
Bij al onze werkzaamheden staat de kwaliteit voorop. Wij luisteren naar de klant, en geven deskundig advies. Hiermee vormen uw wensen samen met onze expertise een goede basis om op verder te bouwen. Voor al onze diensten geldt; betaalbare kwaliteit, korte levertijd, support en ondersteuning tot en met de (omgevings)vergunning ontvangen is.

Als u op zoek bent naar kennis en ervaring op het gebied van bouwfysische berekeningen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Informatie

Wilt u meer weten over (één van) onze diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Of wij nu met u meedenken, of voor u denken;
Wij zijn steeds tot uw dienst voor verdere inlichtingen.

Adres: eursingerstraat 19, 9431an Westerbork
Stad: Westerbork
Route: eursingerstraat 19
Postcode: 9431an


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Metafys Metafys 2 km Bouwfysisch advies op het gebied van geluid en akoestiek, warmte, vocht, luchtdichthe...
Albring Financieel Advies Albring Financieel Advies 2 km Zeer kundig, heel uit gebreid, denkt mee, en prettig in de omgang. Top advies! Anke b...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid