facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwbedrijf Veenstra

Bouwbedrijf Veenstra

Info

Wij zijn een allround bouwbedrijf gericht op woningbouw, stallenbouw, verbouw en betonwerk.

Geschiedenis

Aannemersbedrijf Veenstra is een echt familiebedrijf, gevestigd in Makkinga. Rones Veenstra besloot in 1989 zijn eigen bedrijf op te richten. Zijn uitgangspunten: een goede prijs, afspraken nakomen en kwaliteit bieden. Een succes want ruim 25 jaar later is Veenstra uitgegroeid tot een regionaal bouwbedrijf met ruim 20 medewerkers.

Sinds 2010 heeft Auke Veenstra, de oudste zoon, de zaak overgenomen. Maar ook Sytse Veenstra, de middelste zoon, is werkzaam in het bedrijf. Ook deze generatie gaat voor een goede prijs en kwaliteit. Wij zijn een jong bedrijf met toch al meer dan 25 jaar ervaring.

Bij Bouwbedrijf Veenstra kunt u terecht voor het realiseren van woningbouw, stallenbouw, verbouw en betonwerk. Daarnaast beschikken wij over een machinale werkplaats en kunt u bij ons verschillend materieel huren.

Door de eigen timmerwerkplaats en de inzet van ons eigen modern materieel, zijn wij in staat elk project binnen een strakke planning tot een goed einde te brengen. De werkzaamheden die wij niet in eigen beheer uitvoeren worden uitgevoerd door veelal vaste onderaannemers waar door de jaren heen een goede samenwerking mee is ontstaan.

Als u kiest voor een flexibiliteit, heldere afspraken, degelijkheid, kennis van zaken, vakmanschap en aandacht voor detail, dan helpen wij u graag verder!



"Wij zijn een allround bouwbedrijf gericht op woningbouw, stallenbouw, verbouw en betonwerk. Ook gewoon het repareren van een kozijn behoort tot onze dienstverlening. Wij beschikken over een eigen machinale werkplaats waar we zelf kozijnen en trappen maken.Met een team van ruim 20 mensen, werken wij al ruim 25 jaar voor klanten uit de regio. Veenstra is een veelzijdig en flexibel bouwbedrijf die meedenkt met haar klanten. U kunt rekenen op heldere afspraken, een duidelijke offerte en advies op maat.Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!"
Adres: Lyclamaweg 15C, 8423TC Makkinga
Telefoonnummer: 0516 44 19 11
Stad: Makkinga
Route: Lyclamaweg 15C
Postcode: 8423TC


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Veenstra Bouw
Recensies
Na ruim 1 1/2 jaar wachten zijn ze toch eindelijk gekomen om mijn dakgoot te repareren. Ben meerdere malen bij hun geweest om te vragen wanneer ze kwamen. Verder geen overleg en geen offerte, ook niet voor zinkwerk dat bouwbedrijf zou regelen Half januari van dit jaar is er 1 man geweest, echter die kon onverrichter zaken terugkeren i.v.m de vorst. De man voor het nieuwe zink kwam echter wel, waren ze blijkbaar vergeten in te lichten. Op 22 februari kwamen ze met 3 man om de goot te repareren. Reparatie is goed uitgevoerd, echter wel duur. Na reparatie van goot heeft het nog 10 dagen geduurd voordat zink in de nieuwe dakgoot kwam. Gebrek aan overleg en communicatie tussen bouwbedrijf en bedrijf van zinkwerk. Oude materiaal wat niet is gebruikt is niet opgeruimd en achtergelaten, echter wel in rekening gebracht.
Kwalitatief goede producten. Goed geschoold personeel. Vriendelijke behulpzame medewerkers en leidinggevende. Niet duur. Altijd behulpzaam. Uit eigen ervaring weet ik dat ze zelfs aan huis bezorgen, in dit geval zand, werd op een aanhangwagen thuis afgeleverd en de aanhanger bleef zolang nodig staan en na telefoontje weer opgehaald.
Zeer slechte ervaring. Komen afspraken niet na, leveren slechte kwaliteit en zetten veel stagiairs in op klussen die ze niet aankunnen. Veel klachten van klanten en onderaannemers die geen werk meer voor Veenstra willen uitvoeren. AFRADER
Leveren vakwerk, denken goed mee, en hebben aandacht voor detail. Zeer goede ervaringen mee met het verbouwen van onze oude woning. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid