facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwbedrijf Van Swaay

Bouwbedrijf Van Swaay

Info

Van Swaay (sinds 1937) is een aannemingsbedrijf en projectontwikkelaar met stevige roots in Wageningen.

Geschiedenis

Van Swaay (sinds 1937) is een aannemingsbedrijf en projectontwikkelaar met stevige roots in Wageningen.

Adres: Lawickse Allee 77-79, 6702 DA Wageningen
Telefoonnummer: 0317 - 425 025
Stad: Wageningen
Route: Lawickse Allee 77-79
Postcode: 6702 DA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Swaay hout, Van Swaay Schijndel, Strategie bouwbedrijf, Aannemer Wageningen, Burgerbouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brandt daktechniek & onderhoud Brandt daktechniek & onderhoud 2 km Goed bedrijf. Echte aanrader
Recensies
Van Swaay heeft het dak van ons complex vervangen, hoewel de heren geen dakdekkers maar timmermannen waren, zoals zij zelf toegaven. Het resultaat was niet om over naar huis te schrijven: er was veel vertraging en ik kan niet zeggen dat er erg slim gewerkt is. Omdat ik thuis werkte najaar 2020 kon ik alles in de gaten houden, anders was onze zolder een grote puinhoop geworden. Maar toen het klaar was bleken de schroeven van de panlatten door de gipsplaten binnen te komen; toen we de timmerlui daarop wezen reageerden ze heel laconiek. De jongen die het probleem kwam ‘oplossen’ heeft vervolgens de helft van de schroeven laten zitten. De pannen van het dak bedekken de onderliggende isolatie amper en de regen waait onder het dak in het isolatiemateriaal. Andere appartementen hebben lekkage via dakkapellen en Velux-ramen. Ik kan dit bouwbedrijf niet aanbevelen.
Bouwbedrijf van Swaay heeft aantoonbaar heel slecht werk geleverd. Na een lang en kostbaar proces bij de bouwcommissie heeft van Swaay een hoop geld er op toe moeten leggen. Mijn advies: Ga NOOIT met deze "aannemer" aan de slag. In mijn ogen grenst zijn optreden aan oplichting en kan zijn slechte werk, dat in strijd is met goed en deugdelijk werk, gevaar opleveren.
Fijn bedrijf, heeft een zeer groot scala aan projecten hier in de omgeving in zij portefeuille. Zeer klantvriendelijk. Zou zo weer een opdracht bij ze plaatsen.
Goeie gedegen en betrouwbare bouwer. Die rekening houdt met de wensen van de klant maar ook het milieu.
Top bedrijf goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid