facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwbedrijf Van Dillen

Bouwbedrijf Van Dillen

Info

Bouwbedrijf Van Dillen is een familiebedrijf sinds 1724. Gespecialiseerd in innovatieve & duurzame oplossingen voor renovatie en nieuwbouw waarbij aandacht voor bewoners en gebruikers en het nastreven van topkwaliteit voorop staat.

Geschiedenis

Bouwbedrijf Van Dillen is een familiebedrijf sinds 1724. Gespecialiseerd in innovatieve & duurzame oplossingen voor renovatie en nieuwbouw waarbij aandacht voor bewoners en gebruikers en het nastreven van topkwaliteit voorop staat.

Adres: Industrieweg 8, 4104 AR Culemborg
Telefoonnummer: 0031345-509060
Stad: Culemborg
Route: Industrieweg 8
Postcode: 4104 AR



op zoek naar gerelateerd: Van Dillen vacatures, Timmerfabriek Culemborg, Van dillen soest, Van Dillen Utrecht, Dillen aannemer, Aannemer Culemborg, Prefab Fabriek Culemborg, Prefab Bouwbedrijf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwbedrijf Eikelboom B.V. Bouwbedrijf Eikelboom B.V. 452 meter Werken heel netjes, flexibel en denken mee met de klant.
Scheurwater Kozijnen & Glas Scheurwater Kozijnen & Glas 2 km Door de nodige tegenslag als gevolg van Coranaperikelen zoals ziekte, leveringsproble...
Recensies
De mensen die 5 sterren hebben gegeven zijn waarschijnlijk nepaccounts van de eigenaar van het bouwbedrijf of kennissen van hem. Amper Nederlanders in dienst, voornamelijk oostblokkers. Momenteel zijn ze verantwoordelijk voor een grote renovatie aan het complex waar ik woon. Het werk wordt afgeraffeld, nul vakbekwame mensen in dienst. Scheef gelegde badkamervloeren, niet goed gemonteerd sanitair. Schade aan de binnenzijde van veel woningen door de werkzaamheden. Klunzig schilderwerk waardoor deuren niet meer open kunnen. Blokkeren meerdere keren zonder aankondiging een heel parkeerterrein alsof zij als enige werk te doen hebben. Niet mee in zee gaan!!
Zelfs deze ene ster is al te veel.. Erg veel discussies en e-mail contact gehad met deze instantie, slopen spullen , eigendommen gestolen en komen afspraken niet na. Absoluut niet met deze lui in zee gaan, de hele flat is er niet over te spreken en hebben dezelfde klachten. Ontzettend slecht geregeld en nemen eigendommen van bewoners mee. Heeft mij al veel geld gekost en luisteren doen ze niet!
Zeer zeer onprofessioneel en komt afspraken niet na, komen niet opdagen en laten niks van zich horen.
Een echt familiebedrijf met hele betrokken werknemers. Naast dat ze heel erg gericht zijn op duurzaamheid, zijn ze ook nog eens heel erg innovatief. Kortom, een aannemersbedrijf wat voor nu maar ook voor de toekomst er klaar voor is.
Zoek graag een ander bedrijf. Zijn hier begonnen aan douches toen heel lang niks laten horen en na een maand of 2 pas de douches onvolledig en slordig ‘afgemaakt’ en ons met de troep achter gelaten. Belachelijk dat dit nog een bedrijf mág zijn.
Tja, volgens mij zitten wij in het zelfde schuitje als de andere. Zeker kan er in gesprek worden gegaan maar vraag mij af of het helpt als er nu ook niet wordt geluisterd. Als wij in een verbouwing zitten wat 5 wk zal duren en nu 12 wk. en nog niet klaar. Ik ben niet jullie opdrachtgever dat zal wel meespelen, maar hoe wij worden behandelt is onmenselijk. Ik geloof zeker dat dit niet de manier is hoe jullie willen werken maar toch laten jullie het gebeurt en dat zegt ook wat.
Kijk maar verder mensen...hier niet mee in zee gaan..afspraken niet nakomen geen communicatie..slecht werk afleveren.jullie kunnen beter wat anders gaan doen..krantenlopen ofzo Maaaaaarrr.... Daarin tegen de keuken plaatsen ging perfect zelf de vaatwasser nog even aangesloten...bedankt mannen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid