facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwbedrijf van der Leij

Bouwbedrijf van der Leij

Info

Bouwbedrijf van der Leij bv is een klein tot middelgroot bedrijf waardoor onze flexibiliteit groot is om de zaken vakkundig en snel te kunnen uitvoeren.

Geschiedenis

Bouwbedrijf van der Ley is een klein tot middelgroot bedrijf waardoor onze flexibiliteit groot is om de zaken vakkundig en snel te kunnen uitvoeren. Wij zijn vooral gericht op particulieren en hanteren een traditionele bouwmethode. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie; bij Bouwbedrijf van der Ley is elk bouwproject in ervaren en vertrouwde handen. We passen ons naadloos aan uw wensen aan en dus bent u verzekerd van en heldere, snelle en kwalitatief hoogstaande uitvoering van uw bouwplannen.

Het bedrijf kent vele gezichten, om maar enkele voorbeelden te noemen:
- Nieuwbouw
- Verbouw
- Restauratie
- Renovatie

Nieuwbouw
Met de traditionele bouw als basis combineert Bouwbedrijf van der Ley traditie, vakmanschap en nieuwe technieken tot het huis van uw dromen. Van klein tot zeer groot.

Verbouw
Naast de nieuwbouw is de noodzaak tot renovatie en verbouw de laatste jaren groter geworden. Vooral de schaarste van bouwgronden is de laatste jaren toegenomen. Daardoor besluiten diverse opdrachtgevers om bestaande woningen te kopen om ze daarna te laten verbouwen of renoveren.

Meer weten?
Bouwbedrijf van der Ley bouwt aan de toekomst; het is een uitdaging die we elke dag aangaan. Wilt u daar meer over weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Bel 0162-854294 voor een afspraak.

Adres: Bergenstraat 3a, 4944 XE Raamsdonk
Telefoonnummer: 0162854294
Stad: Raamsdonk
Route: Bergenstraat 3a
Postcode: 4944 XE


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid