facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwbedrijf van den Brink

Info

Al sinds 1979 zijn we gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van woningen in de particuliere sector.

Geschiedenis

Het uitvoeren van alle bouwkundige zaken is onze specialiteit, of het gaat om het nieuw oprichten van een gebouw, verbouwen of het renoveren hiervan, bij Bouwbedrijf van de Brink bent u aan het goede adres.
Bouwbedrijf van den Brink is in 1976 opgericht en heeft dus ruime ervaring in huis.
In onze timmerwerkplaats maken wij kozijnen, ramen, deuren en trappen kunnen wij op maat maken.
Ook tekenwerk, het begeleiden van een vergunning aanvraag of het adviseren over de regels omtrent bouwen kunnen wij u adviseren.



"Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het bouwen van luxe villa’s.Maatwerk bouwen met oog voor moderne details."
Adres: Wolweg 18, 3776LP Stroe, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0342442153
Stad: Stroe
Route: Wolweg 18
Postcode: 3776LP


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00

Recensies
Niets dan lof. Zeer professioneel, super hoge kwaliteit en werken knetter hard en bij tegenslag of last minute wijzigingen blijven ze gewoon hun ding doen. Flexibiliteit, kennis en kunde, geen 9to5 mentaliteit, meedenken, trots op het werk zijn kernwoorden waar ik aan denk. Communicatie was ook altijd helder en to the point. Het team werkte ook bij prutweer gewoon lekker door en klaagde nooit. Afspraak = afspraak. Ook de onderaannemers en toeleveranciers maken dit waar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid