facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwbedrijf U.Veenstra

Bouwbedrijf U.Veenstra

Info

Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. staat voor energiezuinige woningen van hoge kwaliteit. Ons bedrijf heeft bijna 40 jaar ervaring in de bouw van (half)vrijstaande woningen, houtskelet of traditioneel.

Geschiedenis

Woonwensen veranderen in elke fase van uw leven. Gezinssamenstelling, individuele mogelijkheden en uw manier van vrijetijdsbesteding zijn hierin belangrijke factoren. Uw Veenstra woning kunt u geheel naar eigen inzicht indelen en uitvoeren.

Samen met u inventariseren wij graag uw persoonlijke voorkeuren en woonwensen, deze vormen de basis voor het uiteindelijke ontwerp van de woning. Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. staat voor woningen van hoge kwaliteit. Ons bedrijf heeft al bijna 40 jaar een robuuste reputatie in het bouwen van vrijstaande en half vrijstaande houtskeletbouw woningen, met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij verzorgen het gehele bouwproces van schetsontwerp, bouwaanvraag, realisatie, tot uiteindelijk de oplevering van uw Veenstra woning.

Adres: Nijewei 52a, 9281 NW Harkema
Telefoonnummer: 0512 36 32 27
Stad: Harkema
Route: Nijewei 52a
Postcode: 9281 NW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Modelwoning U veenstra, U veenstra Surhuisterveen, Veenstra houtskeletbouw, U veenstra vacatures, Prijslijst U veenstra, U veenstra Corsica, U veenstra Facebook, Bouwbedrijf Veenstra Makkinga
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EDS Feestverlichting EDS Feestverlichting 168 meter reuze keuze voor n prikkie
Vekam Vekam 359 meter Prima keuze eerlijke voorlichting
Schildersbedrijf H. van der Til Schildersbedrijf H. van der Til 554 meter Geen klus te gek en recht voor de raap, een echte vakman die weet wat hij doet.
Handelsonderneming eisealma Handelsonderneming eisealma 754 meter in en verkoop van metalen en oudijzer
Douwes Hoogwerkers, heftrucks, verreikers Douwes Hoogwerkers, heftrucks, verreikers 811 meter Wilma M. Het zijn juist hele lieve mensen en Douwes machines is gewoon een warm en ge...
Recensies
Vorig jaar is onze woning van U. Veenstra gerealiseerd. We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat. Hun processen zijn strak georganiseerd, waardoor de bouw als een trein loopt. Dat betekent ook dat je in het voortraject alles goed moet doorlopen en afspreken. Als je een huis bouwt zul je ook vooral zelf heel veel regie moeten voeren op wat je wilt en hoe je het wilt hebben, want het is tenslotte jouw huis; je kunt niet achteruit leunen want zij gaan niet jouw droomhuis voor je bedenken het is een bouwbedrijf en geen architectenbureau. Zij werken het voor je uit en maken het. Wij hebben veel gehad aan boeken en tips op het internet en hebben een binnenhuisarchitect vooraf betrokken, zodat je weet hoe groot je de kamers wilt hebben en waar lichtpunten etc. het beste kunnen komen. Ze denken graag mee in mogelijkheden, maar zijn soms wat star als iets te veel afwijkt van hun aanbod, werkproces, of waar ze ervaring mee hebben. Dat voorkomt echter wel problemen/onaangename verrassingen aan het eind. Als de tekeningen eenmaal zijn geaccordeerd is er geen ruimte meer voor aanpassingen en gaat de trein rijden. Kijk zelf ook regelmatig even op de bouw of zaken volgens plan en afspraak gaan en geef op tijd aan als dat niet zo lijkt te zijn - dan kan dat op tijd worden aangepast blijf actief betrokken. Wij zagen bijv. tijdens de bouw dat er bij een paar ramen verkeerde kozijnen zaten en dat de zonnepanelen niet op de goede plek leken te komen. Door het tijdig aangeven tijdens de bouw was dit allemaal voor de oplevering aangepast. Bij een groot project of nieuwbouwwoning kun je niet verwachten dat er geen fouten of opleverpunten zijn. Wij hadden nog een aantal kleine restpunten en die zijn allemaal door Veenstra opgelost. Het contact was laagdrempelig en direct tijdens de bouw met op kantoor een vast aanspreekpunt telefonisch. Na de bouw nazorg loopt het contact via een digitaal formulier - wat iets trager gaat, maar ook dan wordt alles netjes opgepakt en teruggekoppeld. Ze komen tot op heden alle afspraken na en lossen problemen op. Issues met de warmtepomp en installatie-/leidingwerk zijn netjes opgelost.We wonen inmiddels meer dan een jaar met volle tevredenheid in ons droomhuis. Het is de grootste aankoop van je leven en dat wil je doen met een betrouwbare partner. Wij kunnen vanuit onze ervaring daarvoor het team van U. Veenstra van harte aanbevelen.
We hebben interesse getoond voor een woning die reeds is gebouwd,de woning via een afspraak met de makelaar bezichtigt. En inderdaad een mooie en energie zuinig e woning die aan de buitenzijde klaar was,alleen de tuin was niets aan gebeurd en ligt zo 'n 40 cm beneden maaiveld en is redelijk groot . De binnenzijde was een ander verhaal,casco is de beste omschrijving,maar de interesse werd er niet minder om,zelfwerkzaamheid vind ik niet erg,maar dan moet je toch enkele voorzieningen treffen,dit gevraagd aan de makelaar,en die verwees ons door naar de bouwer,via de mail heb ik dit gedaan,en deze verwees ons terug naar de makelaar . Dus van het kastje naar de muur gestuurd. We hebben het hier bij gelaten, en huiswaarts gereden, deze handelswijze verdient geen schoonheidsprijs en dat is nog voorzichtig uitgedrukt.
Vanaf het begin tot en met het eind is er samen met de medewerkers van Veenstra een bijzonder mooi huis gebouwd in Tjalleberd. Onze zoon was de bedenker, de techneuten van Veentra hebben alles tot in de puntjes verzorgd en al onze wensen opgenomen in het bouwplan. De begeleiding was optimaal en vriendelijk. De bouwplaats altijd netjes en schoon. Afspraken werden steeds nagekomen en nu wonen wij met veel plezier in een energie neutrale woning van de topbouwer Veentra. Wij hebben drie keer een woning laten bouwen, maar deze bouwer doet wat hij beloofd en heeft de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Nu bouwt onze zoon een nieuwe woning in het plan Techum in Leeuwarden.
U. Veenstra is een uitstekend bouwbedrijf. Ze leveren alles exact zoals overeengekomen, de nazorg op de woning is zeer snel. De kwaliteit van de woning is echt heel goed: strakke wanden, mooi afgewerkt, zeer goed geisoleerd en een warmtepomp die het met gemak warm krijgt in huis. Toppers! Update na 3 jaar: prima nazorg genoten, we zijn nog steeds erg blij met de kwaliteit van de woning.
Helemaal eens met Tom Haveman, ze leren kennelijk niets van fouten en misstanden uit het verleden!Service: Huizenbouw
2 Huizen met Veenstra gebouwd en ook veel mensen die ik ken. Als je op zoek bent naar een bouwer zonder kopzorgen zou ik Veenstra aanraden, doordat ze alleen met eigen personeel werken en zo veel mogelijk in de fabriek wordt gemaakt is het een volledig geoliede machine.. fantastische om te zien en alle werklui zijn super behulpzaam. Probeer wel alles zo uitgebreid mogelijk in de offerte fase al mee te nemen scheelt onverwachte kosten later in het proces.
Wij hebben een huis gekocht bij Uveenstra. Tijdens het verkooptraject kon alles en was men erg netjes. Vooral Nicole sales was erg behulpzaam. Na de aankoop viel het erg tegen. De bouwbegeleider notabene de directeur van uveenstra was erg nors en had geen verstand van klantvriendelijkheid. Nu 9 maanden na de sleuteloverdracht hebben wij nog steeds de verkeerde dakpannen en werkt het ventilatiesysteem nog steeds niet naar behoren. Veel werkzaamheden o.a. deurklinken, wateraansluitingen, lichtschakelaars waren verkeerd geïnstalleerd. De vloeren waren niet waterpas gelegd en vereisten veel kosten achteraf om te corrigeren. Kortom, niet aan beginnen, je krijgt veel spijt en verdriet van dit bedrijf.
In 2014 heeft U. Veenstra onze woning casco+ opgezet. Dit na een waanzinnig lastig traject doordat wij aan een dijk wonen. Veenstra heeft hierin erg veel werk en tijd ingestoken om dit überhaupt voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk is er na erg veel tekenwerk door Veenstra op een terp gebouwd eisen waterschap en is het resultaat meer dan TOP. Ook de prijs is meer dan correct. En ja, in elk bouwtraject zitten wel eens communicatiestoringen en foutjes. Maar Veenstra heeft alle afwerkpuntjes perfect opgelost. Wij bevelen Veenstra dan ook van harte aan. Om negatievelingen voor te zijn: wij werken niet voor Veenstra en zijn ook geen bekenden. Deze recensie is echt, eerlijk en oprecht.
In september is ons opgeleverd door uveentra, wij zijn enorm tevreden over het bedrijf. Mensen met kennis en veel geduld en zijn erg flexibel. Alle afspraken zijn geheel nagekomen en volgens planning. Ik herken totaal niks van de negatieve beoordelingen, bedrijf staat altijd open voor een gesprek. Ik ben enorm positief en Uveenstra bedankt voor jullie inzet. Top gedaan, complimenten. Met vriendelijke groet, P.s. Volledigheidshalve ik werk niet bij uveensta, onze huis staat in Kijkduin te den haag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid