facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwbedrijf Theo Kruijer

Bouwbedrijf Theo Kruijer

Geschiedenis

Bouwbedrijf Theo Kruijer is dé ideale partner voor uw droomhuis. Wij werken met een groot aantal basismodellen die geheel naar uw wens aanpasbaar zijn.

Adres: Kokkel 2A, 1723 HX Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 0226316046
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Kokkel 2A
Postcode: 1723 HX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Theo Kruijer ervaringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klaas Bruin Staal -  en Machinebouw Klaas Bruin Staal - en Machinebouw 794 meter De specialist in het leveren van rvs, aluminium en stalen machines, onderdelen en con...
Henselmans Bouw & Ontwikkeling Henselmans Bouw & Ontwikkeling 956 meter Nog nooit zo'n slechte ervaring met een bouwbedrijf gehad. We hebben meermaals een ni...
Recensies
Graag wil ik mijn oprechte waardering uitspreken voor het bouwbedrijf Theo Kruijer. Gedurende het hele proces, van het kennismakingsgesprek tot na de oplevering, hebben zij ons uitstekend begeleid en ondersteund. Dit bedrijf heeft bewezen een waardevolle partner te zijn, met een traditionele werkwijze en een toewijding aan hard werken. Het begon allemaal met een kennismakingsgesprek waarin we direct onder de indruk waren van Theo Kruijer. Ze namen de tijd om naar onze wensen en behoeften te luisteren en gaven ons waardevol advies om ons project tot een succes te maken. De begeleiding die we gedurende het hele bouwproces hebben ontvangen, was van uitzonderlijke kwaliteit. Het bouwbedrijf Theo Kruijer heeft laten zien dat ze hun beloften nakomen. Ze hebben onze woning binnen een indrukwekkende periode van ongeveer drie maanden opgeleverd, wat getuigt van hun efficiëntie en toewijding. De traditionele aanpak van het bedrijf, gecombineerd met hun harde werk, heeft geleid tot een resultaat waar we zeer tevreden over zijn. Een aspect dat ons bijzonder aansprak, was de flexibiliteit van Theo Kruijer. Tijdens het bouwproces was het mogelijk om kleine aanpassingen aan onze woning te doen, wat voor ons van grote waarde was. Ze stonden open voor onze ideeën en waren in staat om snel te schakelen, waardoor we een huis konden creëren dat volledig aan onze verwachtingen voldeed. Het bouwen van een huis brengt natuurlijk veel stress en keuzes met zich mee. Wat we bijzonder waardeerden, was dat bouwbedrijf Theo Kruijer altijd een toevluchtsoord bood. Ze waren beschikbaar om onze vragen te beantwoorden, ons gerust te stellen en ons door de uitdagingen van het bouwproces te begeleiden. Hun betrouwbare en vriendelijke service maakte het hele proces een stuk gemakkelijker voor ons. Als we in de toekomst opnieuw een huis willen bouwen, twijfelen we er niet aan dat we weer contact zullen opnemen met Theo Kruijer. Hun vakmanschap, betrouwbaarheid en toewijding maken hen tot een uitstekende keuze voor iedereen die een bouwproject wil realiseren. Familie Zahir, Alkmaar
Afgelopen jaar huis laten bouwen door Bouwbedrijf Theo Kruijer. Zeer professioneel bedrijf waar ze je ontzettend serieus nemen. Het bouwen van een woning doe je niet 123 en meer dan tevreden over de samenwerking! Alles was bespreekbaar en zeer goed te bereiken. De snelheid van de bouw was ontzettend snel! We konden dan ook een half jaar nadat de palen waren geslagen erin! 5 sterren meer dan waard!
Wil je een standaard huis uit de catalogus kopen dan zou je Kruijer kunnen overwegen. Wil je echter iets anders dan moet je echt naar een ander bouwbedrijf uitkijken. Geen bereidheid om enigszins af te wijken van de standaard. Problemen worden afgewimpeld op de onderaannemers en dat betekent in praktijk dat Kruijer je wel de factuur stuurt, maar geen service verleent. Ik zou verder kijken.
Wij hebben Bouwbedrijf Theo Kruijer B.V. ervaren als een goed bouwbedrijf voor de bouw van onze nieuwe vrijstaande woning. Voor de communicatie zijn er korte lijnen tijdens het gehele traject van ontwerp tot prijsvorming en de bouw. Wij zijn 100% tevreden en raden Bouwbedrijf Theo Kruijer B.V. aan voor iedereen die een bouwbedrijf nodig heeft.
We hebben een mooie woning laten bouwen door bouwbedrijf Theo Kruijer, maar wat hebben wij hier achteraf een ongelofelijke spijt van. Bijna een jaar na oplevering zitten wij nog steeds met een scheur in het raam, lekkage in de voorgevel en scheuren in het hele huis. Communiceren is niet mogelijk met deze mensen, en dat is jammer, het product is mooi, maar de kwaliteit en de aftersales bedroevend. Dus mijn advies is, Kijk a.u.b. even verder voor je beslist, er zijn genoeg goede aannemers.
Vriendelijke mensen totdat je de overeenkomst hebt getekend. Daarna is er op geen enkele manier meer fatsoenlijk contact. Echt bizar. Zonder bouwtoezicht gaan ze gewoon hun eigen gang. Met man en macht wordt er geprobeerd je van de bouw af te houden. Betaal sowieso het laatste termijn niet iig de laatste 5% niet. Problemen worden namelijk achteraf niet opgelost. Kijk verder voor een goede aannemer en als je twijfelt aan deze review, ga referenties na. Zorg ervoor dat je geen referentie van hen accepteert, maar vraag een lijst van objecten op en bel zelf even aan. Dit bouwbedrijf overslaan.
Zeer goede begeleiding bij de bouw en snel opgeleverd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid