facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwbedrijf Marum

Bouwbedrijf Marum

Info

Ons Bouwbedrijf bestaat uit een team van Bouwspecialisten, die kennis en ervaring hebben in de Bouwwereld.

Geschiedenis

Ons Bedrijf bestaat uit een team van vaste ZZP-ers, die kennis hebben in de bouwwereld en daardoor veel ervaring hebben in:

nieuwbouw
verbouw
grootonderhoud
renovatie
restauratie
tegelwerk van badkamers
vloeren en toiletten
kunststof gevelbekleding
houten en kunststof oversteken/kozijnen en dakgoten.
En verder alles wat bij nieuwbouw/verbouw aan contructieberekeningen en bouwtekeningen komt kijken, kunnen wij met ons team zoveel als mogelijk en wettelijk toegestaan voor u regelen!

Ook kunnen wij, in samenwerking met één van onze bouwkundig tekenburo's of architecten, advies geven bij uw plannen voor nieuwbouw/verbouw van uw woning of bedrijfspand.



"Betrouwbaar in afspraken, kwaliteit en gaan voor tevreden Opdrachtgevers. Traditioneel, passief, systeem, energie neutraal en aardbeving bestendig bouwen. Ook in het aanpassen van woningen levensloop bestendig zijn wij sterk. Bekijk onze website en reviews voor de juiste indruk. Ook doen wij aan bouwbegeleiding. Of heeft u een geschil met iemand op bouwkundig gebied, ook daar kunnen wij iets voor u betekenen."
Adres: Poortweg 7, 9363 TJ Marum
Telefoonnummer: 0031594642698
Stad: Marum
Route: Poortweg 7
Postcode: 9363 TJ



op zoek naar gerelateerd: Boonstra - Marum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meubelmakerij De Baluster Meubelmakerij De Baluster 41 meter Erg blij met de meerdere producten die wij via De Baluster hebben mogen ontvangen! Ec...
Renkema - Grondsma Timmer- en Bouwbedrijf Renkema - Grondsma Timmer- en Bouwbedrijf 263 meter Renkema - Grondsma Timmer- en Bouwbedrijf. Nieuwbouw. Verbouw. Onderh...
Kode Profiel Kode Profiel 697 meter Top bedrijf! En goed personeel!
Recensies
Carport verlenging, incl. trespa plafond met ledverlichting.
Vervangen van ons dak perfect verlopen. Er werd hard doorgwerkt, continu gelet op afwerking en alle afspraken zijn nagekomen. Goed vakmanschap. Meer dan 100% tevreden.
Verbouwing aan onze jaren 30 woning met zorg en precisie uitgevoerd. Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd en binnen het gestelde budget. Ook de onderaannemers voor elektra en stucwerk hebben alles keurig gedaan!
Zeker een aanrader, vriendelijke vakmensen die goed te werk gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid