facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwbedrijf Kolthof B.V.

Bouwbedrijf Kolthof B.V.

Info

Bouwbedrijf Kolthof is een traditioneel hoofdaannemersbedrijf met een vernieuwende en eigentijdse kijk op de bouwwereld.

Geschiedenis

Bouwbedrijf Kolthof is een betrouwbare en vakbekwame bouwer, die naast een scherpe prijs staat voor kwaliteit en continuïteit. Als financieel onafhankelijk bedrijf en door met de opdrachtgever mee te denken en te ontzorgen, staan wij, naast onze producten en diensten, onderscheidend in de markt.

Voor de toekomst richt Bouwbedrijf Kolthof B.V. zich niet direct op het groter worden. Zij zoeken eerder naar het verder professionaliseren van de onderneming, het verder uitbouwen van waar ze groter mee zijn geworden. Zij hanteren daarbij een persoonlijke maar deskundige werkwijze. Directe en heldere communicatie met korte lijnen heeft daarbij prioriteit. Flexibiliteit is tevens van groot belang, omdat ze weten dat tijden, markten en eisen veranderen. Deze flexibiliteit uit zich bij Bouwbedrijf Kolthof B.V. vooral in de kleine teams die in verschillende samenstelling op pad worden gestuurd. Samengevoegd worden de kleine eenheden ingezet bij grotere projecten. Nieuwe vragen, nieuwe eisen: wij passen ons aan!

Door constante kwaliteitsverbeteringen en met innovatieve oplossingen werken wij continu aan het versterking van de totale organisatie. Zorg besteden aan opleiding en scholing van ons personeel, praktische opleiding voor jonge mensen in de bouwwereld en een bedrijf zijn waar menselijke waarden en normen worden gerespecteerd, staan hoog bij ons in het vaandel.

Adres: It Achterbosk 1c, 9051 CS Stiens
Telefoonnummer: 058 257 6030
Stad: Stiens
Route: It Achterbosk 1c
Postcode: 9051 CS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bouwbedrijf Kolthof Facebook, Piet van Zuiden, Burmaniastate Stiens, Bouwbedrijf particulier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijbenga Bouw en Bestratingen Wijbenga Bouw en Bestratingen 168 meter Dit zijn vakmannen! We zijn heel tevreden over het eindresultaat en hoe er gecommunic...
Recensies
Goed bedrijf top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid