facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwbedrijf De Wal

Bouwbedrijf De Wal

Info

Sinds 1 april 2014 ben ik, na ruim 15 jaar werkervaring te hebben opgedaan bij verschillende bouwbedrijven, voor mezelf begonnen.

Geschiedenis

Na ruim 15 jaar werkervaring op te hebben gedaan in de bouwsector heb ik besloten voor mezelf te gaan beginnen. Bouwbedrijf De Wal is hiervan het resultaat.

Voor mij staat vakmanschap en een tevreden klant voorop. Ik vind het daarom erg belangrijk om met duurzaam materiaal te werken zodat ik de beste kwaliteit kan leveren. Alle projecten bereid ik met veel zorgvuldigheid voor en voer ik met passie uit.

Voor nieuwbouw, verbouw, restauratie, advies en inspectierapporten bent u bij Bouwbedrijf De Wal aan het juiste adres. Voor een kleine impressie van mijn werkzaamheden kunt u mijn projecten bekijken op www.bouwbedrijfdewal.nl.

Ik hoor het graag wanneer ik iets voor u kan betekenen!

Adres: Heuvelenweg 23, 7991 CL Dwingelo, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0653963910
Stad: Dwingelo
Route: Heuvelenweg 23
Postcode: 7991 CL


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid