facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwbedrijf Bodavi

Bouwbedrijf Bodavi

Info

Elk bouwproject krijgt bij Bouwbedrijf Bodavi de volle aandacht. Aan die onvoorwaardelijke inzet danken wij onze uitstekende reputatie. Al 60 jaar realiseren wij naar tevredenheid bouwwerken in de breedste zin van het woord.

Geschiedenis

In het jaar 1954 begon Damie van Vianen een bouwbedrijf aan de Langedijkstraat in Ammerzoden. Zoals veelal het geval, startte het bedrijf met het aannemen van projecten op kleine schaal. Meegaande met de markt richtte het bedrijf zich na enkele jaren meer en meer op het bouwen van particuliere woningen en het uitvoeren van verschillende werkzaamheden in opdracht van gemeenten. Na een aantal succesvolle jaren van groei ging het bedrijf zich vestigen in Hedel aan de Ammerzodenseweg om doorgroeimogelijkheden te creëren. In 1972 werd het bedrijf in een nieuw jasje gestoken en 'BODAVI' genoemd, een afkorting van BOuwbedrijf DAmie van VIanen.

In 1981 vond de overname van het bedrijf plaats door zijn zoon Hans van Vianen. Na enkele jaren samenspel van vader en zoon, is de eerdere trent van ontwikkeling en groei sindsdien succesvol doorgezet door Hans in eigen persoon. De laatste 10-20 jaar heeft Bouwbedrijf BODAVI zich geconcentreerd op restauratie-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden evenals nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden.

Wat betreft de toekomst zal deze trent zonder twijfel worden doorgezet. In het heden zijn een aantal beeldbepalende projecten gerealiseerd zoals de bedrijfspanden van Van Doesburg te Zaltbommel, De Arend te Waardenburg en Opzeeland te Hedel welke als boegbeeld staan voor de omvang van de huidige projecten. Naast deze omvangrijke industriële projecten wordt onze kwaliteit geuit door de ontwikkeling van menig woonhuis in allerlei verschillende stijlen.



"Goed en betaalbaar of juist heel exclusief? Elk bouwproject krijgt bij Bouwbedrijf Bodavi de volle aandacht. Aan die onvoorwaardelijke inzet danken wij onze uitstekende reputatie. Al zestig jaar realiseren wij naar tevredenheid bouwwerken in de breedste zin van het woord. Onze medewerkers nemen uw wensen serieus, hebben een prima opleiding gevolgd en werken zeer correct. Het resultaat: optimale kwaliteit én een aangename woonomgeving."
Adres: Ammerzodenseweg 27, 5321 GA Hedel
Telefoonnummer: +31735991541
Stad: Hedel
Route: Ammerzodenseweg 27
Postcode: 5321 GA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30

Recensies
Top aannemer die zijn afspraken nakomt en je niet in de kou laat staan. Daarnaast denkt hij met je mee om geld te besparen. Hij is niet de goedkoopste, maar zijn geld wel waard. Bedankt voor je hulp Nick
Zeer onbeschoft behandeld daar.
Goed en betrouwbaar bouwbedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid