facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwadvies Reno

Bouwadvies Reno

Info

Bouwadvies Reno: Uw partner voor al uw nieuwbouw, verbouw en renovatieplannen.

Geschiedenis

Bouwadvies Reno, uw adviseur op gebied van:
• Bouwen
• Verbouwen
• Renoveren
• Kunststof/aluminium-kozijnen
• Terrasoverkappingen
• Serres
• Interieur
• Zonne-energie

Heeft u (ver)bouwplannen ?

Bouwadvies Reno, kan u hier mee helpen.

Wij werken u ideeën uit in een schetsplan met daarbij altijd het budget in ogenschouw nemend.
Dit schetsplan wordt, in nauwe samenwerking met u, tot een definitief plan gevormd. Dan begint de zogenaamde aanbestedingsfase, waarin naar een geschikte ‘uitvoerder” van het plan wordt gezocht. Wij kunnen voor u het uitvoeringsproces begeleiden tot en met de oplevering, waarna u kunt gaan genieten van de gerealiseerde (ver)bouw.

Te volgen stappen:
1. Kennismaking/Idee. (Gratis)
2. Vertalen idee naar ontwerp/schetsplan.
3. Schetsplan gezamenlijk verfijnen naar definitief ontwerp.
4. Offertes aanvragen en vergelijken.
5. De uitvoering en het toezicht hierop.
6. De oplevering.

1.Kennismaking/idee.
In een eerste kennismakingsgesprek (vaak op locatie) maakt u uw wensen kenbaar, en bespreken wij de (on)mogelijkheden binnen een door u aan te geven kader (o.a. budget). Wanneer we van beide kanten het “goede” gevoel hebben, worden er vervolg afspraken gepland, om de volgende stappen te kunnen zetten, waarbij we duidelijk afspreken wat u krijgt voor uw geld. Na elke stap bent u vrij een volgende stap te zetten, maar natuurlijk het liefst met Bouwadvies Reno !

2.Vertalen Idee naar ontwerp/schetsplan.
Bouwadvies Reno gaat uw plannen vertalen naar een schetsontwerp, waarbij zij haar expertise zal gebruiken, om tot een doordacht plan te komen, waarin uw wensen zo goed mogelijk naar voren komen. Hierbij adviseren wij vanuit onze ervaring (ik zou het zo doen!) Maar het is uw keuze.

3.Schetsplan gezamenlijk verfijnen naar een definitief ontwerp.
Aan de hand van het schetsplan maken wij een globale begroting. Wij kijken met u, of al uw ideeën en wensen erin naar voren komen, of dat er nog aanpassingen of nieuwe ideeën in opgenomen moeten worden. Hierna gaan we het schetsontwerp definitief maken, en wanneer nodig de bouwaanvraag regelen.

4.Offertes aanvragen en vergelijken.
Wanneer er een definitief plan ligt met een zogenaamd “bestek” (de omschrijving behorende bij de tekeningen), kunnen we overgaan tot het aanvragen van offertes. Afhankelijk van de grootte van uw uitgewerkte plannen kunnen we meerdere aannemers vragen om een offerte. We kunnen ook voor onderdelen kiezen (installateur, metselaar, stukadoor, etc.) en deze door bouwadvies Reno laten begeleiden. Wij treden dan op als aannemer en bieden een totaalprijs. Heeft u zelf voorkeur voor bepaalde bedrijven, dan kunnen we deze vanzelfsprekend meenemen, u beslist.

5.De uitvoering en het toezicht hierop.
Het is natuurlijk van groot belang dat de uitvoering conform bestek en tekeningen gaat. Hiervoor moet er regelmatig gecontroleerd worden, en eventuele afwijkingen worden besproken, dat is dan veelal als meer/minderwerk. Verder is de planning erg belangrijk, want bouwen betekent voor veel mensen stress, dit moet onder controle worden gehouden, daarbij is de planning en het nakomen hiervan vaak essentieel.

6.De oplevering.
Eindelijk is het dan zover, alles is klaar, we gaan opleveren. Bouwadvies Reno gaat samen met u en de uitvoerende partij, kritisch bekijken of alles naar behoren is uitgevoerd. Hierbij maken wij een opleveringsrapport met een lijst (door een goed toezicht minimaal) van eventuele tekortkomingen. Dit lijstje dient dan veelal binnen 2 weken te zijn verholpen, waarna nog een slotcontrole plaats vindt. Normaal hoeft het geen belemmering te zijn het gebouwde alvast in gebruik te nemen, en hier volop te van gaan genieten.

Bovenstaande geldt vooral voor de disciplines bouwen, verbouwen en serres, en in mindere mate voor renoveren, kunststof/aluminium-kozijnen, terrasoverkappingen, interieur en zonne-energie .

Renoveren.
Bouwadvies Reno begeleidt eveneens renovaties, daarbij lettend op constructies, waardevolle details, slimme wijzigingen, goede materiaalkeuzes en een reële prijs/kwaliteit verhouding.

Kunststof/aluminium-kozijnen.
Vanuit de ruime ervaring die wij hebben opgedaan in de serre branche, hebben we erg goede contacten met leveranciers en montagebedrijven op het gebied van kunststof en aluminium kozijnen. Wij kunnen u hier dan ook erg goed informeren en wij kunnen zorgen voor een scherpe offerte.
In de kozijnen branche zijn erg veel ontwikkelingen gaande, zoals het toepassen van triple-glas (3 lagen), en het vol-schuimen van profielen, waarbij het gaat om de isolatiewaarde van de kozijnen. Tevens worden kunststofkozijnen tegenwoordig vaak uitgevoerd in het zogenaamde hollandprofiel met houtnerf-structuur en rechte lassen (waardoor het traditionele houten kozijn qua uitstraling wordt benaderd).

Terrasoverkappingen.
Hierin zijn wij specialist, de productie kopen we in en de verkoop en montage doen we in eigen beheer. Alle constructies zijn uitgevoerd in gemoffeld aluminium (in elke gewenste kleur). Dak invulling is divers, veelal wordt er glas toegepast in de voor u geschikte uitvoering, soms wordt er ook polycarbonaat toegepast.
Tegenwoordig worden terrasoverkappingen ook uitgebouwd tot complete tuinkamers. Het verschil met een “echte” serre is dan niet meer zo groot. Een tuinkamer is niet verwarmd en niet geïsoleerd.

Serres.
Wij hebben een erg ruime ervaring met het bouwen van serres, er zijn op dit gebied zoveel mogelijkheden, dat we hier alleen een paar kernwoorden vermelden.
Dakvormen: lessenaar-dak, lessenaar-dak met afgeschuinde zijden, zadeldak, zadeldak met afgeschuinde zijden, piramidedak, platdak, platdak met een lichtstraat.
Puien: schuifpui 2/3/4 delig, vouwwand, terrasdeuren, vastglaskozijnen
Afwerkingsvormen, doorbraak naar woning, (vloer) verwarmings mogelijkheden.
Alle Ral kleuren zijn mogelijk.

Interieur.
Op gebied van interieur, hebben wij vele mogelijkheden. Kasten, trappen, lambrisering en toonbanken kunnen we in bijna elke vorm en uitvoering leveren.

Zonne-energie.
Door goede contacten/ervaringen met verschillende leveranciers hebben wij eveneens de mogelijkheid u een goed advies te geven bij de keuze van zonne-energie, waarbij wij geheel vrijblijvend een concurrerende offerte voor het leveren en plaatsen van zonnepanelen kunnen verzorgen.

Heeft u nog vragen , of wilt u een vrijblijvend eerste gesprek, bel ons op 06-42643060 of stuur even een mailtje naar [email protected]

Adres: J.F.C. Vonklaan 23, 7623 AW Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 06-42643060
Stad: Hengelo
Route: J.F.C. Vonklaan 23
Postcode: 7623 AW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aannemersbedrijf Boink Aannemersbedrijf Boink 3 km Bij de aanleg van onze voortuin hebben we goed kunnen overleggen en er werd goed meeg...
Bouwbedrijf Munster Bouwbedrijf Munster 4 km Uw aannemer voor grote en kleine verbouwingen, renovatie en nieuwbouw! Tel: 074-2911...
SterckBouw SterckBouw 4 km Hebben door sterckbouw onze voordeuren achterdeur en 2 erkers met kunststof gevelbek...
De goedkoopste elektromaterialen webshop Sander Vunderink .NL De goedkoopste elektromaterialen webshop San... 5 km Bestel hier regelmatig spullen Alles wordt snel en netjes geleverd, Zeer scherpe prij...
Adam Service Twente Adam Service Twente 6 km Verbouwing en renovatie Schilderwerk binnen en buiten Timmerwerk, Electra, badkamers...
Knoef, specialist voor bouw en industrie. Knoef, specialist voor bouw en industrie. 7 km Snel geholpen 's morgens om 7:30. Tien minuten later stond ik buiten met wat ik zocht...
Bouwbedrijf Timmerman Bouwbedrijf Timmerman 10 km Specialist in aan-en bouwen.
ROB-bouw ROB-bouw 10 km
Aannemersbedrijf Steggink B.V. Aannemersbedrijf Steggink B.V. 11 km Aannemersbedrijf Steggink B.V. is een bouwbedrijf uit het Twentse Hengelo, gespeciali...
Arendsen InstallatieTechniek Arendsen InstallatieTechniek 35 km Dit moet je doen, zeker met je kleinkinderen
Thuisin Harmsen Woon & Verfspecialist Thuisin Harmsen Woon & Verfspecialist 35 km Harmsen Vakschilders en Thuisin Harmsen, het adres voor professioneel schilderwerk, v...
HCI HCI 35 km Best bijzonder dat er nog geen review is geschreven. Ivm de grotere projecten in onze...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid