facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouw Momenten

Info

Bouw Momenten is allround specialist op het gebied van vastgoed & bouw marketing. Bouw Momenten houdt zich bezig met marketingconcepten & consultancy voor de bouw, vastgoed, weg- en waterbouw sector.

Geschiedenis

Bouw Momenten is allround specialist op het gebied van vastgoed & bouw marketing. Het bedrijf bestaat uit een aantal jonge ondernemers die gespecialiseerd zijn in marketingconcepten & consultancy voor de bouw, vastgoed, weg- en waterbouw sector.

Een huis laten bouwen is een mijlpaal in het leven van de toekomstige bewoner. Een prachtige gebeurtenis, maar ook een spannende gebeurtenis. Bouw Momenten streeft er naar om de klantbeleving tijdens de oriëntatie naar een huis, de bouw en na de bouw van het huis te optimaliseren.

Vanuit bovenstaande optiek is het bedrijf opgericht in september 2016. Om haar doelen te bereiken heeft Bouw Momenten een aantal concepten ontwikkeld. Waaronder het bekendste concept 'Bouw in beeld', daarnaast geeft Bouw Momenten advies op verschillende gebieden.

Adres: De Deel 22A, 8302EK Emmeloord
Telefoonnummer: +31636483730
Stad: Emmeloord
Route: De Deel 22A
Postcode: 8302EK


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid