facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouw en Timmerwerken van Dijk

Bouw en Timmerwerken van Dijk

Info

Op zoek naar een bedrijf om uw trap te laten renoveren, een dakkapel te plaatsen, liever nieuwe ramen en deuren, of toch die aanbouw realiseren!



"Bouw en Timmerwerken van Dijk is opgestart in 2005 en inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig timmerbedrijf met vakbekwame timmerlieden in dienst. Wij werken voor particulieren maar ook voor bedrijven. U kunt bij ons terecht voor timmerwerkzaamheden zowel interieur als exterieur.In onze eigen werkplaats kunnen wij voor u op maat maken en op maat leveren. Denk hierbij aan ramen en deuren op maat en wens, trapbekleding, dakkapellen, overkappingen, meubelen op maat etc. Maar ook voor een aanbouw kunt u bij ons terecht.Let op, het genoemde adres is ons postadres en geen bezoekadres."
Adres: Kaldenkerkerweg 58, 5915 AD Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 077 354 4371
Stad: Venlo
Route: Kaldenkerkerweg 58
Postcode: 5915 AD



op zoek naar gerelateerd: Van Dijk deuren, Van Ulft Venlo, Aannemer Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Ulft Bouw & Timmerwerken Van Ulft Bouw & Timmerwerken 1 km Kundig en kwalitatief team. Dit bedrijf denkt met je mee en geeft ook andere mogelij...
Woodways timmerbedrijf Woodways timmerbedrijf 3 km Timmerbedrijf en Interieurbouw. Timmerman in de regio Venlo en daarbuiten.
Recensies
Mooie houten overkapping met lichtstraat geplaatst. Vakmensen.
Twee deuren besteld bij Van Dijk, een aantal jaar geleden. Deur 2 nooit geleverd, ook niet betaald. In september de deur opnieuw besteld. Opgemeten en alles, maar....daarna weer nooit meer iets gehoord van Van Dijk! Fraaie actie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid