facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouw en Aannemersbedrijf Arno Spruit

Bouw en Aannemersbedrijf Arno Spruit

Info

Op deze facebook site kunt u een aantal afgewerkte projecten zien

Geschiedenis

Als startend zelfstandig ondernemer wil ik mijzelf graag aan u voorstellen.

Een aantal jaren ben ik werkzaam als timmerman bij een aannemersbedrijf. Mijn hobby klussen werd hierdoor mijn lievelingsvak. Door de jaren heen werden het steeds meer klussen,om al deze projecten aan te kunnen heb ik uiteindelijk gekozen om voor mijzelf te gaan beginnen.

Dus heeft u van die klussen waar je nogal tegenop ziet en u vindt er de tijd niet voor of u heeft simpelweg geen idee hoe u het moet aanpakken. Dan bent u bij Klus en Aannemersbedrijf Arno Spruit aan het juiste adres.

Vraag mij dus gerust om een vrijblijvend advies of offerte.

Adres: Willeskop 132A, 3417MG Montfoort
Telefoonnummer: 0348-448464
Stad: Montfoort
Route: Willeskop 132A
Postcode: 3417MG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jan Snel Jan Snel 430 meter Vriendelijk geholpen klinkt goed snel maar vrij duur
Werken bij Vianen Werken bij Vianen 2 km Vianen Kozijnen BV werd opgericht in 1961 als Houtindustrie Vianen en zou uitgroeien ...
R den Houdijker Metaalhandel & Sloopwerken R den Houdijker Metaalhandel & Sloopwerken 2 km Suoer geholpen door Bas, topgozer.
Recensies
Al meer dan 2 weken aan het wachten op een reactie voor een offerte aanvraag die ik gedaan heb. Voelt alsof ze mij als klant niet serieus nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid