facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bours Keukens

Bours Keukens

Info

Met 55 jaar ervaring bent u voor de aanschaf van een keuken bij ons aan het goede adres. Advies, kwaliteit en service zijn bij ons vanzelfsprekend.



"Nieuwe keuken kopen?Greeploze, moderne, landelijke of tijdloze keuken.Ons aanbod is groot en professioneel. Nieuwsgierig? Bezoek vrijblijvend onze showroom.Bij Bours Keukens bent u verzekerd van een juiste prijs-kwaliteit verhouding, creativiteit en de bijbehorende service afgestemd op uw wensen.Onze vrouwelijke keukenspecialisten adviseren transparant en weten als ervaringsdeskundige u te voorzien van de informatie die er toe doet.U kunt bij ons terecht met iedere smaak en ieder budget.Ook na aankoop garanderen wij u een honderd procent service. Laat u inspireren door onze vakkennis en jarenlange ervaring. Creëer bij Bours Keukens uw eigen droomkeuken!"
Adres: Sanderboutlaan 9, 6181 DN Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 0464377270
Stad: Elsloo
Route: Sanderboutlaan 9
Postcode: 6181 DN



op zoek naar gerelateerd: Bours Keukens facebook, Bours Kozijnen, Reviews Bours keukens, Goergen Keukens
Recensies
Meer als tevreden! Bours keukens nam de tijd en luisterde goed naar onze wensen en dat heeft tot een prachtige keuken geleid, precies wat we wouden. Ze hebben verstand voor wat ze verkopen en bieden op elk moment hulp. Bours keukens is een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken overweegt!
We zijn via via terecht gekomen bij Bours keukens, waarbij we vanaf het eerste moment goed geholpen zijn geworden en er een heel goed gevoel bij hadden. Tijdens het gesprek werd rustig de tijd genomen door Celine, zonder enige druk werd er meegedacht om te komen tot onze droom keuken. Geen vraag was teveel voor Celine en Karin, daarbij kregen we zeer snel antwoord op al onze vragen. Ook de plaatsing door Bart is perfect verlopen. Later hebben we in dezelfde stijl nog voor onze bijkeuken een waskast besteld en ook hier is alles netjes gegaan, deze is door Frans geplaatst. Echter willen we ook Sharon en Jans noemen, beide hebben hun bijdrage geleverd, met raad en daad. Kortom dit is een familiebedrijf dat vakwerk levert, echt een aanrader als je voor kwaliteit en vakmanschap gaat. Bedankt team Bours voor jullie inzet. Lieve groetjes Mark en Elvira van Mulken.
Het voordeel van kleinere bedrijven in een notendop: goed advies, goede ideeën leidend tot een mooi en passend ontwerp, goede begeleiding, meerdere controles om te komen tot een foutloze plaatsing, hardwerkende monteurs, prima kwaliteit tegen een goede prijs. Daarnaast prettig in de omgang, geduldig en behulpzaam.
Een showroom bezoek bij Bours is een verademing: geen verkopers die in je nek hijgen maar een gemoedelijke sfeer. Ondanks dat we zelf al een opstelling hadden bedacht voor onze keuken, verraste Sharon ons met nog een aantal ontwerpen. Uiteindelijk wisselden we nog eens van ontwerp en frontje, maar niets was teveel en we werden geduldig geholpen. Het contact met Bours is snel en prettig. Ook alle lof voor de monteur die onze keuken geplaatst heeft. Frans werkt hard, zorgvuldig en netjes. We zijn meer dan tevreden met onze prachtige nieuwe keuken en kunnen dit mooie familiebedrijf van harte aanbevelen. Dames, bedankt voor jullie enthousiasme, inzet en service!
We hebben onze keuken gekocht bij Bours na advies van een collega, wat een fijne zaak, bij meerdere zaken geweest maar deze zaak kan ik echt iedereen aanraden, alleen al de offerte wat ze voor je maken, zo indrukwekkend, dit heb ik nog nooit meegemaakt, alles tot in de puntjes genoteerd, ook de monteur wat wij hadden, Bart,was geweldig, mooi en goed werk geleverd en elke dag na gedane arbeit alles opgeruimd, ook als de keuken geplaatst is komen ze kijken of alles na wens is en worden er foto's gemaakt. Ja deze zaak krijgt van ons een hele dikke 10, twijfel niet en ga er zeker een keer heen, je zal er geen spijt van krijgen
Wij hebben zowel de keuken als bijkeuken laten plaatsen door Bours keukens. De afspraak in de showroom was heel huiselijk en er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. De communicatie was goed. Echt aan alles werd gedacht en overal was een oplossing voor. Dit was zeker geen makkelijke opgave, maar zij hebben het als team toch voor elkaar gekregen. Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken. Bedankt team Bours keukens! Ook van ons een dikke 10
Wij zijn erg tevreden over onze prachtige keuken! Geplaatst door Bours keukens. Betrouwbaar en degelijk bedrijf!! Ruud en Jacqueline Lemmens
April 2021 is bij ons een nieuwe keuken geplaatst door Bours Keuken. Ik kan me alleen maar aansluiten bij voorgaande positieve reacties. Bours Keukens staat garant voor kwaliteit en flexibiliteit. Tijdens onze eerste orientatie - alsook tijdens onze vervolgafspraken - zijn we steeds goed, snel en vakkundig geholpen. Hier geen opdringerige verkopers, maar medewerkers die in alle rust de wensen en mogelijkheden bespreken en echt met je meedenken. Gemaakte afspraken worden helder vastgelegd en duidelijk besproken. Door deze aanpak liep het gehele traject- van bestelling tot plaatsing - op rolletjes. Kortom, wil je 'gewoon goed zonder gedoe?' Ga dan naar Bours.
Fijne zaak, geen hele grote showroom maar wel persoonlijke aandacht, alles is mogelijk in overleg. Er werd goed met ons meegedacht met als resultaat een super mooie keuken waar we heel blij mee zijn! Feit dat we altijd goed geholpen zijn bij Bours is ook heel prettig. Ook toen er na plaatsing een probleem ontstond werden we hier perfect mee geholpen, heel fijn! Ik zou Bours keukens zeker aanraden voor wie een mooie keuken wilt voor een eerlijke prijs en goede service belangrijk vind.
Enorm trots en volkomen tevreden met onze nieuwe keuken! Geweldig geholpen met het ontwerp, goede adviezen en fantastische service, ook tijdens en na voltooing van het project. Wat ons betreft de benchmark voor een keukenzaak. Als je bij Bours niet tevreden naar buiten loopt dan ligt het toch echt aan jezelf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid