facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bourgondisch Lifestyle

Bourgondisch Lifestyle

Info

Een goede kaas is voor ons het ultieme genot. Onze kazen zijn onze trots, de basis van ons Bourgondische bestaan.

Geschiedenis

We hebben een band met onze boeren en zijn gek op onze kazen. Vanaf het moment dat de kazen bij ons binnenkomen totdat ze de winkel verlaten, worden ze vertroeteld. Of u nu restaurateur of particulier bent: we adviseren u graag over hoe u de kazen het beste kunt bewaren, presenteren en serveren. Zodat de smaken volledig tot hun recht komen en u kunt genieten van een heerlijk en prachtig product.

Adres:
Telefoonnummer: 31251220332
Stad: Beverwijk



op zoek naar gerelateerd: bourgondisch lifestyle betekenis, kaaswinkel haarlem, bourgondisch latifstyle haarlem, comte fort zuidwijkermeer, bourgondische latifstyle, dronken zwaluw kaas, fort zuidwijkermeer kaas, bourgondische producten
Recensies
Ok, toegeven, ook ik denk wel eens 'eerste rang' te zitten met kaasjes vanuit de supermarkt. Maar eigenlijk kan het niet. Wanneer je jezelf of goede vrienden echt wilt verwennen....ga eens langs. Wat een keuze en niet te vergeten, het bijzonder vriendelijk en vaktechnisch personeel. Ik ben fan!!
Geweldige kazen!
Als je weet wat goed en lekker is, is dit de enige winkel die je nodig hebt voor al je kaas/wijn adviezen. En nog veel meer.
Als je een mooi kaasplankje wilt dan moet je hier zijn. Ook voor een mooie fles wijn ben hier bij het juiste adres. Deskundig en vriendelijk personeel.
Onvoorstelbaar breed assortiment kaas. Je wordt goed geinformeerd over de kazen en je mag ze proeven.
Enorm assortiment kazen van geweldige kwaliteit. Of je nou komt voor een kaasplankje of raclette, altijd top.
Eens maar nooit meer bedorven gadver nog nooit zoiets meegemaakt. Zelfs geen 1 ster waardig zie foto daar ligt het in de prullenbak.
Mooie kleine winkel. Ruim assortiment kazen en borrelhapjes. Vriendelijk personeel.
Heerlijke kazen. Ik blijf er terug komen. Van harte aanbevolen
Veel soorten kaas, ook fondue mix en sauzen, maar naar mijn mening iets te duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid