facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bourgondië catering & kookschool

Bourgondië catering & kookschool

Info

Catering & kookschool

Geschiedenis

Wij verzorgen catering van lunch, afternoon tea, borrel of diner. Van “4 tot 200” personen, van aflevering tot de algehele verzorging van een evenement, van dranken en bediening, tot de algehele inrichting en styling.

Overdag koken wij in ons sfeervolle pand in het centrum van Breukelen, 's avonds kunnen gasten het zelf doen onder begeleiding van een van onze professionele koks. Onze kookschool is aangesloten bij Keizer Culinair, een landelijke keten van kookscholen.

Krijgt u gasten en wil u ze privé, maar niet thuis ontvangen? Het is ook mogelijk een privé diner in onze kookschool te organiseren, wij koken en serveren alle gerechten terwijl u aan tafel geniet van passende wijnen, muziek en aankleding.

Uitgebreide informatie staat op onze website www.bourgondie.com. Ook kunt u een mail sturen naar [email protected] voor een voorstel op maat.



"Catering van bedrijfslunch, borrel en diner.Wat de Pot Schaft - dagelijkse maaltijdservice.Kookschool voor groepen van 8 - 12 personen."
Adres: Dannestraat 10, 3621 AE Breukelen
Telefoonnummer: 0647412060
Stad: Breukelen
Route: Dannestraat 10
Postcode: 3621 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wat de Pot Schaft Wat de Pot Schaft 33 meter Vrijdagmiddag waren wij op weg naar onze B&B in Amerongen. Wij passeerden wat de ...
Vermaat Nyenrode Vermaat Nyenrode 1 km Alweer een aantal jaren geleden de opleiding strategisch HR afgerond. Tijdens Corona ...
BRKLN BRKLN 1 km WELCOME IN BRKLN. THE STORY BEHIND BRKLN IS A SIMPLE ONE. BRKLN BRINGS NO NONSENSE U...
MPS Martinair Party Service MPS Martinair Party Service 1 km Super fijne partij om mee te werken: creatief, proactief, flexibel, tot in de puntjes...
Recensies
Voor een “rowing-diner” verzorgde Bourgondië een drie gangen menu op meerdere locaties. Wij ontvingen 9 gasten en het menu was makkelijk te serveren en daar waar nodig op te warmen in de oven waardoor ik als gastvrouw geen stress over de voorbereiding had en minimale tijd kwijt was in de keuken. : En, niet onbelangrijk ;: het was heerlijk!
Lieve vakkundige eigenaresse met heerlijke gerechten
Fijne catering en bezorgen goede maaltijden!
Vertaald door Google Goede service! Punctueel en met heerlijk eten! Origineel Great Service! Punctual and with great food!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bourgondië catering & kookschool met het openbaar vervoer


Breukelen, Markt 140 meter
120
526
Breukelen, Markt 170 meter
120
Breukelen, Engel de Ruijterstraat 420 meter
120
526
Breukelen, Heycoplaan 490 meter
120
Breukelen, Heycoplaan 500 meter
120

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid