facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouma Tweewielers

Bouma Tweewielers
""Verkoop en reparatie van fietsen. Verkoop en reparatie van elektrische fietsen. Reparatie van brom- en snorfietsen, en brom- en snorscooters."
Adres: Roderweg 94, 9311PB Nieuw-Roden
Telefoonnummer: 050 5019742
Stad: Nieuw-Roden
Route: Roderweg 94
Postcode: 9311PB


Recensies
We komen hier al jaren, worden altijd goed geholpen. Altijd vriendelijk en nemen alle tijd om je te woord te staan.
Al meer dan 15 jaar klant bij Peter Bouma. Van kleuterfietsen tot volwassen fietsen bij deze zaak gekocht. No-nonsense, eerlijk, servicegericht en altijd prettig ‘zaken doen’.
Hallo, Ik ben jaren klant bij Bouma Tweewielers en naar tevredenheid geholpen en een hele goede service. Wordt met je meegedacht voor nieuwe en ook oude fiets en ook voor custome made tevreden. Ga zo door zou ik zeggen.
Goed DHL servicepunt
Ik kom al ruim 30 jaar bij deze zaak en ben altijd goed geholpen een goed en eerlijk advies..
2 weken geleden had ik mijn fiets ter reparatie aangeboden, ik had een lekke band, ik had u gevraagd of u een nieuwe binnenband wilde plaatsen, 2dagen later was weer dezelfde band lek, gisteren heeft een andere fietsenmaker er weer een nieuwe binnenband in gedaan, hij heeft mij de ""oude" band laten u heeft 2 weken geleden helemaal geen nieuwe binnenband geplaatst,ik heb u wel betaald voor een nieuwe binnenband,dit is toch pure oplichting wat u heeft gedaan?
Helaas kan deze fietsenmaker nog geen band plakken. Echt niet. Totaal niet capabel en zeer slecht in de communicatie. Nooit naar toe gaan.
We hebben een fiets gekocht. Achteraf wilden we toch liever een andere. We mochten hem omruilen voor een andere. We zijn er erg tevreden over.
Zeer tevreden, diverse malen geweest voor scooteronderhoud en is perfect uitgevoerd. Communicatie is uitstekend!
Een van de beste fietsenwinkel die er is, vooral het plakken van banden en de communicatie was uitstekend. Het is zeker de moeite waard om langs te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid