facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boulderhal Roest

Boulderhal Roest

Info

New bouldering gym (climbing gym) in the centre of Zwolle. Set to open beginning of 2020. 1500m2 climbing fun in former tennis gym. Bar, crossfit area & climbing shop included.

Adres: Marsweg 10, 8013PD Zwolle
Stad: Zwolle
Route: Marsweg 10
Postcode: 8013PD



op zoek naar gerelateerd: Boulderhal roest instagram, Boulderen, Boulderhallen Nederland, Boulderhal Zeeland, Boulderhal Kanaleneiland, Nieuwe boulderhal Leiden, Beste boulderhal Utrecht, Nieuwe boulderhal Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klim en Outdoorcentrum Yosemite Klim en Outdoorcentrum Yosemite 2 km Een wat oudere klimhal, waarin ook niet heel veel meer geïnvesteerd lijkt te worden. ...
Recensies
Heel leuke eerste ervaring met boulderen. Kinderen super enthousiast. Wij komen zeker terug
Mooie hal met veel verschillende boulders voor elk niveau. Vriendelijk personeel... Wij gaan er met plezier heen.
Mooie boulderhal. Fijne ambiance en mooie routes voor ieder niveau. Absolute aanrader. Reserveren kan via de app "Toplogger"
Lekkere koffie, gezellige staff en leuke routes, zeker een plek waar je kan afreageren na een dag werken
Goede technische boulders. De hal is netjes en verzorgd. De sfeer is erg goed en publiek onderling is ook heel gezellig. Prijzen zijn niet hoog. Voor beginners en gevorderden is er volop de mogelijkheid om te groeien in de sport. Kortom, wel logisch dat het zo'n geslaagde onderneming is.
Mooie ruime boulderhal met veel en leuke routes. Er is genoeg voor beginners maar ook zeker voor de ervaren boulder fanaten. Alles is netjes onderhouden en anders liggen er borstels. Faciliteiten: bar met veel bier keuze, zitplaatsen zowel binnen als buiten. Een gym hoekje met genoeg spullen om te trainen of cooling down te doen.
Goede en professionele boulderhal. Er hangt een relaxte sfeer en er zijn voor elk niveau leuke en creatieve routes om te klimmen.
Erg uitdagende en technische boulderhal. Niet goed voor beginners.
Mochten Niet binnen Met kinderen Van 5 en 8 jaar. Ga ik nooit Meer heen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid