facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BOUKE, Reclame & Presentatie

BOUKE, Reclame & Presentatie

Info

BOUKE Reclame en Presentatie is een grafisch ontwerpbureau. BOUKE kan verhalen omzetten naar beeld. Verwacht creativiteit en persoonlijke betrokkenheid.

Geschiedenis

BOUKE, Reclame & Presentatie is een ontwerp bureau. Verwacht creativiteit en persoonlijke betrokkenheid. Maar vooral: verwacht resultaat.



"BOUKE, Reclame & Presentatie is een ontwerpbureau die met je meedenkt. Oog voor detail. Gaat voor een goed eindproduct waar zowel de klant als de ontwerper mee tevreden is. Ook voor uw huisstijl of voor een restyling van uw huidige logo kunt u hier terecht. Daarnaast biedt BOUKE, Reclame & Presentatie het totaal pakket; niet alleen het ontwerp maar ook het drukwerk wordt voor u geregeld. Zo wordt u ontzorgt en kunt u kwaliteit verwachten. Grote betrokkenheid en afspraken nakomen zijn uitspraken die passen bij dit bedrijf."
Adres:
Telefoonnummer: 0617136696
Stad: Boekel


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 15:00
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:30

Recensies
Bouke kwam haar goed afspraken na, mooie kleurstellingen en vormgeving en wat ook nog eens bij me past. Heel prettig werken.
Prachtig werk, efficiente samenwerking, Bouke had een goede creatieve inbreng en het zag er allemaal perfect uit!
Netjes ons drukwerk ontworpen en verzorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid