facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boter maakt bijzonder

Boter maakt bijzonder

Info

Standbouw, reclame en interieurbouw.

Geschiedenis

BOTER | maakt bijzonder is een fullservice standbouwbedrijf met alle disciplines in huis voor ontwerp en realisatie van in het oog springende stands en reclameproducten.

Al meer dan 40 jaar draaien wij mee in de dynamische wereld van de standbouw en zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een brede expertise op het gebied van ontwerp, bouw, organisatie en service.



"Boter maakt bijzonder is een creatief bedrijf.Wij ontwerpen, produceren en bouwen stands op beurzennationaal en internationaal, richten tentoonstellingen in en produceren reclame of naamsvermelding op voertuigen, vlaggen , borden en op veel meer. Uit onze werkplaats komen ook interieurelementen . Ook kunnen wij u helpen met oplossingen te maken op het werk of in de auto ter bescherming tegen het corona virus."
Adres: Nijkamp 5, 9461 HS Gieten
Telefoonnummer: +31592261057
Stad: Gieten
Route: Nijkamp 5
Postcode: 9461 HS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Facebook boter maakt bijzonder
Recensies
Prettige samenwerking en snelle levering, precies waarom gevraagd is.
Geweldig bedrijf maakt duidelijke stands
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid