facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Botenverhuur De Rijnstroom

Adres: Weg naar Rhijnauwen 2, 3584 AD Utrecht (stad)
Telefoonnummer: +31653684329
Stad: Utrecht
Route: Weg naar Rhijnauwen 2
Postcode: 3584 AD


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 22:00
Dinsdag: 09:30 - 22:00
Woensdag: 09:30 - 22:00
Donderdag: 09:30 - 22:00
Vrijdag: 09:30 - 22:00
Zaterdag: 09:30 - 22:00
Zondag: 09:30 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Weg naar Rhijnauwen 2 Utrecht, Boot huren Utrecht, Fluisterboot Utrecht, Kano Bunnik, Kano huren provincie Utrecht, Kanoverhuur Odijk, Nacht kano Utrecht, Parkeren de Rijnstroom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cognitieve Fitness Cognitieve Fitness 9 km Body Brain Dynamics is de organisatie achter Cognitieve Fitness.
Geertjes Hoeve Haarzuilens Geertjes Hoeve Haarzuilens 11 km Ontzettend leuke boerderij. Veel speelgelegenheid voor kinderen tot een jaar of 8. Ve...
Recensies
Erg leuke tocht alleen de plattegrond is erg onduidelijk waardoor we verdwaald waren en de toch 3 uur duurde ipv 1,5 uur ! Hierdoor kwamen we 15 min na sluitingstijd terug en was het personeel erg onvriendelijk en wilde niet eens ons normaal behandelen omdat we te laat waren! Misschien langs het water bordjes plaatjes voor de verschillende routes zou mensen veel helpen !!
In augustus met de Canadese kano , 3 personen, door de oude stad gevaren. Prachtige tocht. Tijdens het varen nog een uurtje erbij kunnen boeken.. totaal 4 uur kunnen genieten..
Kanoën is top vanaf deze plek. Vriendelijk personeel en flexibel in tijden. Boten zijn gestroomlijnd
Bij aankomst werden we erg vriendelijk ontvangen door de jonge dame die daar werkte, het bootje werd nog schoon gemaakt voordat we instapte en ze vertelde precies waar we heen moesten en hoe het bootje werkte wat we gehuurd hadden en zelfs de hond mocht mee op de boot en die had het ook erg naar zijn zin, mooie tocht gemaakt door de grachten van utrecht en langs de restaurantjes aan het water en dus ook zeer zeker een aanrader om te doen. Goed en vriendelijk personeel, Mooie locatie Kortom leuke dag gehad en zeker een herhaling waard
Vriendelijk personeel. Goed geholpen met te water gaan en eruit gaan. Afstelling zitplek in de kayak was minder. Nauwelijks ruggesteun en geen goede steunpunten voor de voeten aanwezig. Maar de prijs voor 4 uurtjes kano huren is gewoon top!
Super kano verhuur op een unieke plek. Zeer aardig personeel. Vandaag dagtocht Bunnik gedaan. Heen een half uurtje kickbiken naar Bunnik. Daar wachtte iemand van de kanoverhuur ons op en lagen de kano’s klaar. Zeer mooie kano route over de Kromme Rijn, dwars door de natuur met mooie overhangende bomen. Onderweg kun je stoppen bij het Theehuis of de Veldkeuken om wat te eten.
De kanotocht was geweldig. Met de natuur richting rhijnauwen, de grachten in Utrecht Utrecht en de smalle waters langs de achtertuinen in Utrecht. jammer dat de kaart van Utrecht geen wegen aangaf waardoor we een paar keer verdwaald waren. We hebben in totaal 7 uur gekanoed. Tip voor het personeel een uitleg over hoe je de watertas goed waterdicht maakt zou wel handig zijn. Gelukkig hadden we het na onze eerste stop zelf door hoe dit moest.
We hebben met een tweepersoon Canadees een rondje gevaren door Oudegracht en via stadsbuitengracht weer terug. Voor mensen die met de auto komen is de kanoverhuur goed bereikbaar met gratis parkeren voor de deur. Keerzijde van de medaille is dat het 2,5km peddelen is voordat je bij Tolsteeg de stad binnenvaart. Niet zo'n interessant stuk dat je zowel op de heenweg als op de terugweg moet afleggen. De Oudegracht van Tolsteeg tot de Bemuurde Weerd is levendig en leuk om te zien vanaf het water. De rest van het rondje rond het centrum via de Stadsbuitengracht is rustig en wat minder spectaculair, maar ook wel leuk. Het personeel dat ons hielp was ongeïnteresseerd, kortaf en weinig klantvriendelijk. De kano's oud, slecht onderhouden en vuil. Het kanotochtje op zich is aan te bevelen, maar de bedrijfsvoering kan wel wat aandacht gebruiken!
Kanoverhuur aan de prachtige Kromme Rijn bij Utrecht. Vanaf hier peddel je de natuur in richting Amelisweerd, of je gaat de andere kant op richting de grachten en singels van Utrecht. Ze bieden ook meerdaagse tochten aan waarbij ze je naar een startpunt of van een eindpunt vervoeren, aanrader!
Super leuk om te doen als je in Utrecht woont. 25 euro voor een twee persoons kano voor 3 uur. Ook erg leuk voor een familie uitje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid