facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Botanische Tuin TUDelft

Botanische Tuin TUDelft
Adres: Poortlandplein 6 , Delft 2628 BM, NL
Telefoonnummer: 015 278 2356
Stad: Delft
Route: Poortlandplein 6
Postcode: 2628 BM



op zoek naar gerelateerd: parkeren botanische tuin delft, wat is een botanische tuin, botanische tuin delft 100 jaar, botanische tuin den haag, museumshop botanische tuin delft, botanische tuin amsterdam, botanische tuin leiden, botanische tuinen nederland
Recensies
We zijn met behoorlijk warm weer naar deze tuin geweest. Bij de receptie kregen we duidelijke uitleg door een zeer enthousiaste medewerker. Begin begon dus al goed. We hebben onze ogen uitgekeken. Sta eens stil en je ziet meteen bijzondere dingen. Afijn, we kwamen op gegeven moment niet verder door al het moois. Bezoek is zeker de moeite waard. We werden wel afgeleid door de mooie juffers en libellen. De juffers waren aan het paren en was een prachtig gezicht. Kortom, zeer informatieve, mooie, leuke en relaxte middag gehad. Echt een aanrader! Tja, qua fotografie, kan je je hier echt uitleven! Wij komen weer terug!!!
Geweldig educatief, en leuk voor kinderen. Minpunt, je kan er heerlijke koffie krijgen met gebak of een frisje, maar peperduur. 1 koffie, 2 fris, 2 x gebak, 22,- Ik vroeg een asbak, dat kon ook, maar roken mag dan weer niet in de buitenlucht, beetje raar.
Prachtige botanische tuin, een geweldige ervaring. Heerlijk rustig in toch wel een drukke stad.
Wat een prachtige plek, ik werd er helemaal blij van. Zie de foto’s Het is zeker een aanrader. De koffie, taartje en bananencake waren heerlijk.
Botanische tuin bezocht met Hortus Dagen. Mooie grote tuin met diverse kassen. Met de Hortus Dagen waren er leuke activiteiten voor kinderen en diverse kraampjes. Ook is een fijne horeca gelegenheid aanwezig met koffie/thee en gebak/koek of panini's.
Geweldig lekker tot rust komen in deze mooie tuin Bezocht opOfficiële feestdagWachttijd1 u+Reservering aanbevolenNee
Naar de Hortus dagen geweest . Erg leuk interessant en mooi .Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Botanische tuinen in Delft. Prachtige bloemen. Leuk cafeetje.
Fijne rustige groene plek in Delft. De tuin heeft een educatief karakter en is in de eerste instantie niet ingericht om indruk te maken met de tuinontwerpen. Fijn dat je er nu ook koffie kan krijgen bij Coffee-star. Sla zeker de tropische kassen niet over tijdens een bezoek.
Mooie botanische tuin. Er zijn verschijdene mooie en zeldzame planten. Vergeleken met andere botanische tuinen is het een wat kleinere tuin. Maar naast dit is de tuin heel mooi en goed onderhouden. Het is interresant dat de planten in de tuin veelal een toepassing hebben. Een gedeelte van de tuin heeft planten met een zelfde toepassing bij elkaar staan. Daarnaast is er ook een gedeelte van de tuin met bedreigde Nederlandse planten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid