facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

Info

Bospark ’t Wolfsven grenst aan de Strabrechtse Heide. De vakantiewoningen op dit park zijn allemaal vrijstaand en omgeven door natuur.



"Op de grens van de indrukwekkendste Strabrechtse heide ligt Bospark ’t Wolfsven. Dit ruim opgezette familiepark biedt vrijstaande vakantieverblijven die omgeven zijn door prachtige natuur. Vervelen is er hier met de vele faciliteiten niet bij. Spetteren in het overdekte zwembad en bij lekker weer in het natuurbad, vissen, waterfietsen, alles is hier mogelijk! Daarnaast is er een uitgebreid gratis sport- en animatieprogramma waar jong en oud aan deel kunnen nemen. Zin om er een dagje op uit te gaan? Ga dan eens voor een dagje shoppen in Eindhoven of beleef spannende avonturen in attractiepark Toverland."
Adres: Patrijslaan 4, 5731XN Mierlo
Telefoonnummer: 0492-661661
Stad: Mierlo
Route: Patrijslaan 4
Postcode: 5731XN



op zoek naar gerelateerd: bospark wolfsven zwembad, wolfsven mierlo telefoonnummer, wolfsven adres, wolfsven natuurbad, wolfsven zoover, wolfsven openingstijden, wolfsven plattegrond, wolfsven zwembad prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Onder het dak van Brabant Onder het dak van Brabant 1 km Prachtig mooi huis. Geweldig weekend gehad.
Recensies
2 weken vakantie gevierd op deze camping. We hebben het getroffen met het weer. De dag beginnen met een duik in het zwembad om vervolgens de rest van de dag bijhet meertje te liggen. Het is een kleine camping en de jongste, die graag knutseld vond dat tegen vallen. Ook dat je voor veel dingen moet betalen. Verder is de bingo geen aanrader of je moet al om 7 uur voor de fietsen verhuur gaan zitten... maar het is beperkt jammer.. en hoe vroeg we gingen, elke keer waren we te laat. Binnen 10 minuten uitverkocht. De eerste dag toen we aankwamen vroeg onze zoon netjes bij de snackbar of ze ook glutenvrij bakken. Hij heeft coeliakie. Hij werd afgesnauwd door een jongen. Gelukkig bij het restaurant super vriendelijk en weten ze waar ze het over hebben. En genoten van eten. Dan de sanitair... best verouderd, koud water tijdens het douchen. Daar mag best wel wat aan gedaan worden. Ook was het niet schoon, maar daar wil ik iets over zeggen.. Afgelopen week kreeg de schoonmaker een uitbrander van een camping gast... ik vond het niet heel correct. Er zal vast, met zoveel gasten, vaker schoongemaakt mogen worden. Maar ook zijn sommige mensen vies. Laten het vies achter en dan niet een beetje zand maar erger. Zo jammer. Thuis zorg je toch ook ervoor dat je wc of douche netjes is of niet. Of na het afwassen, gootsteen netjes achter laten. Dit valt ons sinds de corona tijd elke keer weer op. Hoe vies mensen sommige zijn geworden. Of waren deze mensen voor de corona tijd luxe hotels gewend?! Verder een mooie camping in een bosrijke omgeving. Waar je tot rust kan komen.
Een fijne week vakantie gehad. Eerste reactie: gezien de prijsstelling voor een week t.o.v. andere Roompot parken absoluut géén tegenvaller. Het pasjessysteem is ideaal, je kunt rechtstreeks naar het verblijf. Voor ons stacaravan 319 Gezien de leeftijd van het verblijf is dit een prima verblijf. Alleen was het sanitair niet 100% goed schoon. Door haar in het putje stroomde de douche over en de wasbak was vergeten. We waren met 4 personen, met de maximale 6 denken we dat de opbergruimte kasten wat beperkt is. Het matras sliep verder prima. De kinderen waren enthousiast over Koos. Spelen deden ze met plezier in de speeltuin bij het strand, het terras of binnen. Jammer dat er niet wat meer speelplekjes over het park verdeeld liggen. Het gat onder de oranje glijbaan bij het terras leek wel een onveilige situatie.... Maar verder dus veel speelplezier. Midgetgolfbaan is erg mooi, ziet er super uit. Hier hebben we met plezier een balletje geslagen. Het zwembad gaf voor elke leeftijd vermaak. Ideaal een eigen peuter badje. In grote bad kan iedereen zich vermaken, even bubbelen kan ook. Het is géén subtropisch zwemparadijs maar een prima zwemgelegenheid. Netjes bijgehouden door de medewerkers en regelmatig watercheck. Wij hadden een technische storing aan de ketel. Hierdoor geen warm water. Maar na het melden vlot, vriendelijk en adequaat verholpen. Voor ons was het een prima verblijf. We hebben genoten van onze vakantie. Dingen met plezier op het park ondernomen en het was voor ons een prima uitvalsbasis voor geocaching in de omgeving, een dagje vliegtuig spotten of spelen bij Monkey Town. Absoluut voor herhaling vatbaar
2 weken op de camping gestaan met m'n gezinnetje met kleine kinderen. Schandalig! Geen speeltoestellen aanwezig behalve op het strandjevoor de grotere kinderen, deze zijn van metaal en staan de gehele dag in de volle zon. Brandwonden gegarandeerd. Sanitair is niet eens gedateerd, maar gerust prehistorisch te noemen. Kortweg goor, kapot, opgelapt en vervolgens weer defect. Spoelbakken waar je in kunt afwassen zitten al ruim 1,5 week verstopt. Tegels op de vloer zijn spekglad. Tegels buiten het toiletgebouw zijn gebroken en scherp. Toiletpapier wordt slecht aangevuld en de douches loopt het water niet tot nauwelijks weg. Schoonmaak staat langer buiten te roken dan dat ze aan het werk zijn. 7 damestoiletten en 4 douches voor 5 velden a 20 plekken is de norm hier.. Ook qua entertainment is er weinig tot niks beschikbaar. Alle activiteiten zijn gericht op oudere kinderen en zitten snel vol. Of het is via het YouTube kanaal.. We zijn eerder op Klein Vink geweest. Daar waren de velden net zo groot, maar wél voorzien van speelplekken voor de kleintjes. Een zandbak, een glijbaantje en een schommel geschikt voor de peuterleeftijd zou al een hoop verschil maken
Na wat onderzoek op internet,toch maar gekozen voor dit park.Ik was redelijk huiverig over hoe we het huisje zouden aantreffengezien de vele klachten die ik online had gelezen. Ik ben blij dat ik mijn eigen weg ga en me niets aan trekt van andere reviews. We hebben met hond in een oud huisje gezeten en ik kan niet anders zeggen dan dat we hebben genoten. Oud maar leuk huisje,schoon en fris ruikend,keuken inrichting en meubels zijn denk ik pas vernieuwd. Voor ons huisje wel een tip: niet alleen boven aan de trap een hekje,maar onder aan de trap ook een. Honden lopen namelijk graag hun baasje achter na. Het park was keurig netjes en goed onderhouden,wel jammer dat er niet meer in en uitgangen zijn in de hekwerken rondom het park.vooral tegenwoordig in deze digitale wereld,je zou iets moeten maken wat je kan openen met de sleutel van je huisje of van de toegangspoort Aangenaam verrast dat onze Moppie mee het restaurant in mocht,de hond is op het park overal welkom,behalve bij de zwemvijver. Dus heel dier en vooral ook kind vriendelijk hier. Heerlijke bedden met warme dekbedden in het huisje,douche prima alleen iets aan de kleine kant. Voor ouders met kinderen zou het wel worstelen zijn denk ik,maar ach dat heeft dan ook zo zijn charme. In de supermarkt ook genoeg aanbod,alleen schrok ik wel van sommige prijzen,maar Mierlo is op loopafstand, daar is een gezellig centrum. Dus kortom een leuk gezellig diervriendelijk park,met mooie omgeving. Hier kan je eindeloos wandelen of fietsen. Wel veel auto verkeer op het park ,misschien daar iets aan doen. Wij vinden nl dat er hard wordt gereden.
Een weekje verbleven in een huisje. Prima qua formaat en het was redelijk goed schoon. De prijs kwaliteit voor het huisje en park is in orde. De.supermarkt was ontzettend duur bijv 3,80 voor een emmer Griekse yogurt. Dat is 2x zo duur dan in de lokale supermarkt. De receptie was niet behulpzaam. Het huisje mag je binnen vanaf 16u en ik had de aankomsttijd op "vanaf 7u" gezet. Er waren overigens niet veel andere opties dan alleen voor 07.00 uur te selecteren. De aankomsttijd is dus geen recht om je huisje al binnen te gaan voor 16u...niet goed begrepen door mij. We waren er om 14.00 uur die dag en de schoonmaakster was net klaar. De dame bij receptie kon me niet helpen om eerder toegang te geven. Toen ik aangaf dat we met 3 kinderen zijn waarvan 1 baby van 2 maanden leek ik te veel aan te dringen. Ik wilde desnoods bijbetalen. Maar ze kon en wilde me niet helpen en werd onaardig toen ik aandrong. Toen bleek dat we dekbed lakens gegeten waren zijn ze wél behulpzaam geweest bij de receptie. Ze haalden meteen de pakketten en gaven deze mee na betaling. Zwembad is prima, echter was deze niet de hele dag open omdat de kwaliteit van het water niet in orde was. Dat was een tegenvaller. Weinig speeltuinen te vinden, alleen bij het meer. Kindervermaak was OK. De kinderen vonden Koos leuk en hebben lekker mee gedanst. Het restaurant kampte volgens mij met personeels tekort, net als zoveel restaurants deze tijd. Daardoor ging de bestelling een keer mis en het liep erg onhandig qua bediening elk persoon een iegen taak en niet anders, bestelling opnemen, glazen ophalen, eten serveren, drinken serveren, afrekenen. Het eten was OK. Het pasjes systeem is wel erg handig!
Wij boffen met dit de prachtige ‘wood lodge’. Ze huisjes zijn nieuw. Aan alles is gedacht: Klimaatsysteem in huis, deuren vergrendeld met code, splinternieuwe keuken met alles erop en eraan, vloerverwarming en regendouche. Daarnaast was het ook nog eens heel goed schoongemaakt. Wij genieten momenteel volop! De vijfde ster had ik gegeven als het binnenzwembad niet zo verouderd was. Bij binnenkomst moest ik zwembandjes kopen dat begrijp ik. Die bleken voor kinderen van 3-6 jaar, onze baby is toch echt pas 8 maanden. Daar wil ik niet over klagen want ik had zelf ook beter moeten opletten en ik ben niet terug gegaan. Maar tip voor iedereen die dit leest om daar even op te letten. Maar echt: het park is een aanrader. Het is een bosrijke omgeving, ontzettend vriendelijk personeel en wij komen zéker terug!
Het was voor ons de eerste keer om vakantie te vieren in een Roompot vakantiepark. Het is een zeer groot en ruim vakantie park. Het huisje waar we inkwamen was echt nagelnieuw. We waren de eerste die gebruik mochten maken van een luxe huisje. Wat dacht je van Airconditioning, elektrisch koken met een inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser, grote ruime koelkast en heel veel werkblad ruimte. Het huisje had ook twee badkamers met een prachtige inloopdouche, zweefend toilet en wastafel. Buiten hadden we 2 stopcontacten om de fietsen op te laden. Het ontbreekt er aan niets. Goede boxspring bedden. De ligging was aan de buitenkant en erg rustig gelegen. Op het park heb je een vrij grote supermarkt waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen. De prijzen vielen erg mee, hebben we wel anders meegemaakt. Kortom prima park, waar genoeg is te beleven. Een prachtig zwemvijver ontbreekt er ook niet. En deze is ook zeer geschikt voor de kleintjes. Dit alles in een prachtige omgeving, maakt het plaatje rond.
Zeer weinig animatie voor de kinderen, animatie wat er wel is betaal je per keer voor. Winkel die bijna tot niet open is. Snackbar veelste vroeg dicht. En over de organisatie al helemaal niet te spreken, dien je een klacht in bij de balie over de gang van zaken, beloven ze je te bellen. Niemand die belt natuurlijk, vervolgens weer naar de receptie krijg je te horen dat ze je niet gaan bellen. Omdat ze zich bedreigt voelen. Wat ik snap dat je gelijk een rij boze camping gasten over je heen krijgt bij de bingo als je op zoon manier je kaarten verkoopt. staan kinderen 2 maal op rij 3 kwartier lang te wachten die weer geen kaart krijgen. Maar een fantsoenlijke oplossing kan er vanuit roompot niet geboden worden, en wordt je afgewippeld zeer klant onvriendelijk, dan nog raar vinden dat je geirriteerd raakt. Op deze manier nooit geen roompot weer voor ons. Ooststappen parken staat slecht aangeschreven, maar in dit geval vindt ik jullie prima in dat rijtje tussen passen.
Onze chalet nr 256 vrijstaand voor 6 personen was gelegen aan een ven. Prachtige ligging, maar wel veel muggen. Wellicht heeft er ooit horrengaas op de ramen gezeten lijmresten, maar die zijn er jammer genoeg niet meer. Ruim woongedeelte met comfortabele hoekzetel en veel lichtinval ondanks de vele bomen. Keuken basic uitgerust, maar prima in orde. De badkamer was volgens ons recent vernieuwd met een ruime douche en groot lavabomeubel. De verwarming/handdoekendroger is een plus. Slaapkamers en bergruimte waren ok, de matrassen waren dat minder van de 4 matrassen voor volwassenen waren er 3 voor ons persoonlijk te zacht. Berging in de woning is handig bij andere chalets moet je naar buiten voor borstels,.... Het park is zeer bosrijk en rustig. Er is geen centrale parking, dus auto's mogen op het park, maar dat stoorde ons niet. Je hoort op de achtergrond soms wel wat verkeerslawaai van de hoofdweg. Alle medewerkers waren supervriendelijk en meldingen werden snel opgevolgd. Van het zwembad hebben we uiteindelijk geen gebruik gemaakt omdat het iets te druk was naar onze zin, maar het leek voor de rest ok een rechttoe rechtaan zwembad zonder franjes. Comfortabel buitenmeubilair op het terras. Het park is goed onderhouden, nergens afval. Enig aandachtpunt is de schoonmaak: alles was vrij oppervlakkig schoongemaakt en de eerste indruk is prima. Bij aankomst heb ik echter de gewoonte een en ander te poetsen en toen waren er toch wel een paar dingen die opvielen: uit het doucheputje heb ik haarresten ter grootte van een pingpongbal verwijderd, de ramen waren ook al een tijdje niet meer gelapt handafdrukken langs de binnenzijde, het toilet kon ook beter veel kalkaanslag waardoor er een nare geur hing, de vloeren hadden wellicht geen dweilbeurt gekregen maar waren enkel geveegd, ... Bij een gedane eindschoonmaak van de vorige bezoekers/Roompotpersoneel verwacht ik iets meer aandacht, daarom niet elke keer, maar met een beurtrolsysteem bijvoorbeeld waarbij dan een aantal zaken grondiger kunnen worden aangepakt. Het park sluit aan op de wandel- en fietsnetwerken, dus ideaal voor wandelaars en fietsers zeker eens fietsen naar en door de Strabrechtse Heide. Openbaar vervoer naar Helmond en Eindhoven aan de ingang van het park. Kleine, maar goed geassorteerde supermarkt. Grote supermarkten in Mierlo 4km en Geldrop 5km. In sommige delen van het park staan de woningen vrij dicht op elkaar. Voor wie privacy een rol speelt, kijkt best vooraf eens op de parkplattegrond. Voor ons was het een zeer geslaagde vakantie in een mooie bosomgeving.
Geweldige service. Huisje was snel lekker warm. Minder geschikt voor mensen met allergieën zoals huisstofmijt en stof. Vorige bewoners lieten het huisje niet zo netjes achter uitgelopen bus cecemel onder 1 vd bedden / hondenbrokken in hoeken, hondenhaar in de zetel/ opgedroogde sappen op kastdeuren. De medewerkers hadden hier begrip voor waardoor we niet afgerekend werden voor schoonmaak. We maakten gebruik van een geweldige promotie om heerlijk weg te zijn in de natuur aan een mega goed budget. De service desk is heel communicatief en geven snel & duidelijke info. Echt een topper in vergelijking met andere holiday centers. Het park is erg netjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid