facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosoffice.nl

Bosoffice.nl
Adres: Van Hogendorpweg 20, 2953 AS Alblasserdam
Telefoonnummer: 078-6917057
Stad: Alblasserdam
Route: Van Hogendorpweg 20
Postcode: 2953 AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Computer reparatie Alblasserdam
Recensies
Wat is het geweldig om dichtbij huis zo'n service te ervaren en vakkundigheid. Gelukkig bestaat dit nog...!!
Vriendelijke en kundige mensen die er alles aandoen om je te helpen
De achterkant van mijn telefoon liet los. Ze hebben deze goed en snel vervangen.
Voor het eerst geweest, prima zaak, hè word vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Grafische kaart laten installeren, niet te gek duur, alleen mijn toetsenbord deed het niet meer omdat hij oud was en met het installeren niet meer ondersteund werd, netjes door personeel teruggebeld. Ik denk dat ik er zeker nog eens kom. Nu even een vers toetsenbord halen.
Zeer netjes geholpen bij een telefoonreparatie. Oplaadpunt bleek niet kapot maar zat vol stof. Dit is gratis schoongemaakt. Achterzijde telefoon is heel netjes gerepareerd.
Zeer goed! Vakkundig en top service. Echt een aanrader.
Bos Office is een niet al te grote computerwinkel die een uitstekende service biedt. Reparaties en verkoop zijn prima in orde. Het prettige is dat de medewerkers verstand van zaken hebben en goed meedenken met hun klant. Prijzen zijn prima, ook al zijn sommige dingen duurder dan online. Daar staat service en advies tegenover. Parkeren kan gratis op een tiental meters van de winkel.
Goede winkel..breed gesorteerd..ik word hier altijd snel en goed geholpen voor een heel redelijke prijs....de eigenaar is heel kundig op het gebied van IC en Internet e.d...van harte aanbevolen !!
Uitstekende service, fijne zaak! Vanmiddag was er bij mij lichte paniek, nadat mijn zakelijke laptopscherm sneuvelde door kortsluiting. Dat terwijl ik nog zoveel weg te werken had. Na een telefoontje en wat appjes met Bos Office was er direct een oplossing en intussen zit het nieuwe scherm er al in en kan ik weer werken. Top!
Top kerel, zaak, service...alles. Gewoon TOP!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid