facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosman en Kalis

Bosman en Kalis

Info

Schadeherstel van auto's, caravans en campers

Adres: Handelstraat 20, 3291 CB Strijen
Telefoonnummer: 078-6741200
Stad: Strijen
Route: Handelstraat 20
Postcode: 3291 CB


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bosman en Kalis Strijen openingstijden, Bosman Autoschade vacatures
Recensies
Prima service, fijn contact, je wordt goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden en er wordt snel gewerkt!
Goede service en vriendelijk personeel. Auto snel klaar en goed op de hoogte gehouden.
Prima schadeherstel bedrijf, vriendelijk behulpzaam personeel. Goede service ; dag na het herstel kleinigheidje ter plekke opgelost. Rolstoel toegankelijk, de balie is via werkplaats en kantine bereikbaar. Gr Matje
Ze zijn zeker niet de goedkoopste. Dat geven ze zelf ook aan, maar daar staat de kwaliteit ook zeker goed tegenover! 5 sterren top resultaat met het herstel van mijn koplampen en grille. Gelijk een afspraak gemaakt om de rest van de auto mee te nemen!
Prima service bij Bosman en Kalis toen onze auto total loss gereden werd. Direct een vervangende auto meegekregen en terugbrengen was geen probleem, er werd niet gekeken naar een dag extra.
Grandioos schadeherstel, is niets van te zien als nieuw wordt goed van tevoren geïnformeerd ! 2weken na schadeherstel nog een speciale glascoating aangebracht, Lexus is weer als nieuw.
Super werk geleverd niets meer van te zien. Auto schoon opgeleverd wat een aangename verrassing.Service: Autoschade herstellen
Vriendelijke mensen en een goede service
Prima geholpen na de schade. Even voor je bellen naar de verzekering tussenpersoon om de zaak te versnellen is geen probleem. Goed bereikbaar met goede service.
Je word vriendelijk te woord gestaan en je weet direct wat de kosten zijn van de reparatie.Na de reparatie word je keurig gebeld en weer vriendelijk geholpen.Reparatie keurig uitgevoerd en mensen zeker de moeite waard om je auto daar te laten reparen.Prima bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid