facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosman Autohopper

Bosman Autohopper

Info

Autoverhuur



"Betrouwbare auto huren in Middelharnis? Autohopper is met meer dan 120 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland. Wij zijn no-nonsense: bij ons alleen transparante prijzen en duidelijkheid over de autoverhuur voorwaarden. Geen verborgen kosten dus! Bij Autohopper huur je voor een scherpe prijs een nieuwe en luxe auto of bestelbus. De meeste huurauto’s zijn niet ouder dan een jaar en luxe uitgerust, zodat je altijd veilig en comfortabel kan rijden. Of je nou op zoek bent naar een huurauto, personenbus of bestelbus, bij Autohopper autoverhuur in Middelharnis ben je aan het juiste adres. Ook kan je bij Autohopper terecht voor zakelijke autoverhuur en shortlease. Dus, auto huren? Hop hop, naar Autohopper Middelharnis!"
Adres: Zernikeweg 10, 3241 MG Middelharnis
Telefoonnummer: 0187-487219
Stad: Middelharnis
Route: Zernikeweg 10
Postcode: 3241 MG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Autohopper Arnhem, Autohopper Beek en Donk, Autohopper Den Bosch, Autohopper Zaltbommel, Autohopper Venlo, Autohopper Amstelveen, Autohopper Emmen, Autohopper Almelo
Recensies
Ervaring dramatisch! Huurden voor 18 keer verspreid over 8 maanden een personenauto. De eigenaar, ene Kees, zou ongevraagd de elektrische Golf mee gaan geven. Dat is 2 keer gebeurd.......Een keer was het écht schandalig toen er helemaal geen auto beschikbaar was. Maar Kees had de volgende oplossing: had bij een relatie een auto geregeld slechts 21 jaar oud met stuurspeling etc. Heb mijn vrouw daar niet mee laten rijden. De volgende keer zouden we de electrische Golf mee krijgen eindelijk. Maar te vroeg gejuicht......zijn vrouw had hem aan een ander verhuurd voor een week, ja en voor ons zou dat alleen maar een avond zijn......ALSOF ER GEEN AFSPRAAK WAS GEMAAKT MET ONS. Vervolgens was er helemaal geen auto........Gaan nog liever lopen dan ooit nog iets met dat bedrijf te maken willen hebben. Bah!
Omdat er wat gemaakt moest worden aan mijn eigen auto had ik snel vervangend vervoer nodig. Ik nam voor de eerste keer contact op met Flakkee Center Middelharnis, en kreeg meteen goed uitgelegd hoe alles in zijn werk ging met het huren van een auto van Autohopper Middelharnis. Ook was er direct een auto beschikbaar en dat is fijn als je onverwachts even zonder auto zit. Ik ben super goed geholpen door Cees en Willeke, en ik ben heel tevreden hoe alles is verlopen. Ik zou de volgende keer zeker terug komen mocht dit weer een keer nodig zijn.
Ik heb hier een verhuiswagen gehuurd met laadklep. Dit is me erg goed bevallen: goede auto en vooral erg goede service. Originele huurperiode was van zaterdag 8:30-zondag 8:30, deze werd echter, vanwege de paasdagen, vrijdag 15:00-zondag 08:30, zonder morren. Daarnaast was het verhuispakket inclusief en verliep de betaling en de retourbetaling vlekkeloos en snel en werd ik zeer goed te woord gestaan en geholpen. Aanrader!
Wat een mooie tent. Zo netjes en fris. Lekkere broodjes, je laat met plezier je auto wassen hier
Hele aardige eerlijke mensen. Super geregeld allemaal. Hele goeie wasstraat ook. Super schoon allemaal
Prima service. Goede 20m3 bestelbus. Super om een verhuizing mee te doen.
Super goed geregeld,ze komen hun toezeggingen na en denken met je mee voor wat mogelijk is.
Een verhuis bus 20m3 gehuurd,Service is top
Keurig en vlot geholpen
Vertaald door Google goede service Zeer vriendelijk, betrouwbaar en meegaand. Gloednieuwe en super uitgeruste auto. We hadden een voertuig nodig om onze auto naar de thuishaven te rijden. We komen graag terug als dat nodig is! Heel erg bedankt! Origineel Toller Service. Sehr freundlich, zuverlässig und zuvorkommend. Ganz neuer und super ausgestatteter Wagen. Wir benötigten ein Fahrzeug, um unseren Wagen zur Heimat-Marina zu fahren. Gerne kommen wir bei Bedarf wieder! Herzlichen Dank!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bosman Autohopper met het openbaar vervoer


Middelharnis, Binnenhof 250 meter
134
Middelharnis, Hernesseroord 480 meter
134

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid