facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosma Campers

Bosma Campers

Info

Bosma Campers, al jaren een begrip in camperland.
Wij zijn trots op onze goede naam.

Geschiedenis

Bosma Campers, al jaren een begrip in camperland.
Wij zijn trots op onze goede naam!
Wij zijn ruim 10 jaar actief in de camperbranche, de afgelopen 5 jaar zijn wij de onbetwiste marktleider in onze branche. Dit hebben wij bereikt door goed te luisteren naar u en uw camperwensen en altijd de gunstigste prijzen en meest coulante garantievoorwaarden te hanteren. Door onze ruime ervaring en kennis van de markt liggen onze prijzen gemiddeld 10 tot 20% lager dan onze collega's. U profiteert hiervan!
Camper showroom
In onze sfeervolle showroom in Emmer- Compascuum in het prachtige en rustieke Drenthe kunt u ons assortiment van campers, in meerdere prijsklassen, uitgebreid bekijken. U krijgt alvast een voorproefje van het stukje vrijheid wat u ervaart wanneer u straks onbezorgd, met een goed gecheckte camper, op pad gaat. Wij zijn ons ervan bewust dat met de aankoop van een camper vaak een langgekoesterde droom in vervulling gaat, een camper koop je niet iedere dag, een belangrijke beslissing dus!
Camper service & garantie
Al onze campers worden afgeleverd met een gratis camper-check en nieuwe APK, zodat u onbezorgd kunt reizen en verblijven. Uiteraard krijgt u bij aflevering een uitgebreide uitleg over het gebruik van uw camper! Bij ons betaalt u geen afleveringskosten en wij hanteren de meest coulante garantievoorwaarden van Nederland. Ook hebben wij verschillende servicegarages in het land waar u terecht kunt met uw camper tijdens uw garantieperiode. Onze positie als marktleider, 1 op de 10 gebruikte campers worden door Bosma Campers geleverd, is ontstaan door onze lage prijzen en goede naam.

Bosma Campers is een erkend Bovag bedrijf, een waardering voor ons vakmanschap.

Onze taak

Onze missie is om de klant tevreden te maken en te houden. Wij vinden het belangrijk dat de klant een leuke vakantie kan beleven in de gekochte of gehuurde camper.

Producten

Campers
Camperonderdelen.

Adres: Westelijke Doorsnee NZ 122, 7881 PE Emmer-Compascuum
Telefoonnummer: 31591357133
ln.srepmacepokdeog@ofni
Stad: Emmer-Compascuum
Route: Westelijke Doorsnee NZ 122
Postcode: 7881 PE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: bosma campers opgelicht, campers drenthe, bosma campers klachten, campers emmen, bosma campers apeldoorn, tweedehands camper dealers, bosma campers vonnis, taekema campers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WarmteExpert WarmteExpert 1 km - Aanleg en onderhoud technische installaties. - Voor bedrijf en particulier. - Lood...
Kitbedrijf Idema Kitbedrijf Idema 2 km Zeer professioneel en kundig!
Van Der Ploeg Bouwgroep Van Der Ploeg Bouwgroep 2 km Kan helemaal geen afspraken maken. Besteld materiaal en Betaald vacaturen niet.
Stucadoorsbedrijf Bosma Stucadoorsbedrijf Bosma 2 km Topper! Heel blij mee. Hij heeft onze hele woning gedaan.
J&D Kitservice J&D Kitservice 2 km Alles vakkundig en netjes kitten. Van wc en douche tot vloeren en muren en zelfs dila...
BFP Baits & BFP Carp Store BFP Baits & BFP Carp Store 2 km Vriendelijke mensen, goed advies en uitstekende service en weten waar ze over praten....
RH Sound RH Sound 3 km RH Sound is een jong bedrijf dat faciliteert in licht en geluid. Op deze pagina zulle...
Scootergoed.nl Scootergoed.nl 3 km Altijd vriendelijk en behulpzaam. Nemen alrtujd de tijd voor je. Daar is je scooter i...
Ellermann Graszoden Ellermann Graszoden 4 km Erg tevreden over mijn nieuwe gazon! Mooie dichte grasmatten en het zette goed aan.
Recensies
Bijna een jaar na aankoop van onze camper ging onderweg naar Spanje de ruitenwisser motor kapot. Bosma aarzelde niet maar vergoedde de reparatie in Frankrijk voor de volle 100%. Dat noem ik service!
Sinds jaren zit er een nieuwe eigenaar op de zaak, en nu word wel een klacht serieus behandeld en opgelost Erg blij met de service Thanks aan het team van Bosma campers Sander en Melissa hebben inderdaad een super mooie nieuwe start aan de zaak gegeven, uiteraard samen met alle collega’s
Drama daar echt verrot lek en afgeragde meuk.. km standen terug gedraaid.. bovag hahha wasse neus. Vriendjes van de ouwe eigenaar bosma die trouwens vrolijk ook weer camperhandel doet... ach een dikke bende daaar in die hoek.. nooit camper kopen.
Bedankt voor de snelle service. In onze huurcamper werkte de koelkast niet op gas. Ze hebben onze klant supersnel geholpen! Top bedrijf.
Hebben een camper gekocht bij bosma campers 2 x wat malet de camper gehad maar perfect opgelost goedeserviceik koop de volgende ook bij bosma campers
Maand geleden een Camper VW Rapido bij Bosma campers gekocht. Omdat het een eind rijden was voor ons, vooraf tel contact gehad met dhr. Bosma. Dit eerste contact was al bijzonder prettig, hij vertelde dat ze gerust langer open bleven voor ons als dit nodig was. Bezichtiging en ook meteen aankoop! verliep heel ontspannen, kregen alle tijd, ook nam dhr. Bosma alle tijd om ons van alles uit te leggen. Proefrit maken was ook geen enkel probleem. Camper werd keurig opgeleverd na o.a. een grote beurt en nog eens 6 mnd garantie. Helaas moesten wij na onze eerste vakantie meteen gebruik maken van deze garantie, iets met de koppeling camper is al 21 jr oud dus logisch dat ze wat mankementjes gaat vertonen maar alle lof voor Bosma campers, konden de factuur van de garage in Duitsland gewoon opsturen, totaal geen probleem. Kan iedereen Bosma campers aanraden. Komen zeker terug als we toe zijn aan nieuwere camper!
Camper gekocht met achterwiel aandrijving Er moest achteraf een cardanas revisie uitgevoerd worden Best een dure revisie Maar alles netjes opgelost
Vandaag om 0845 aangekomen en rond gekeken voor een camper mijn oog was gevallen op 2 campers merk Ford,bij het binnenkomen vd campers was degene van 27.900 via het dakluik flink aan het lekken het stroomde naar binnen,de 2 e van 32.900 had veel schade,,,blij dat ik erheen ben gereden,,,nee voor mij ook geen camper uit emmer -compascuum.
Pas op met het kopen van een camper bij dit bedrijf. Bij de camper die wij hier gekocht hebben, bleek na een jaar in aanloop naar de keuring dat o.a. de draagbalken rot waren. Deze schade kon nooit in 1 jaar ontstaan zijn. Daarbij waren er duidelijke pogingen gedaan dit weg te werken. We bleken een jaar in een camper rondgereden te hebben die nooit door de apk had mogen komen met alle risico van dien. Hier nog contact met de BOVAG over gehad. Deze konden ons niet helpen omdat de BOVAG garantie niet van toepassing was ondanks dat dit wel benoemd was.
Ruime camperkeuze, je kunt rustig alles uitproberen Voor iedere portemonnee keuze Gastvrij, eerlijke informatie, goede service, dat alles onder genot van n kopje koffie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid