facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosma Bedden Winschoten

Bosma Bedden Winschoten

Info

Bosma Bedden Winschoten. Bij ons ligt het (al 50 jaar) net even anders!

Geschiedenis

Een goed bed kopen is niet eenvoudig. U wilt immers een bed dat precies bij u past en dat bovendien jaren meegaat. Bosma Bedden stelt dan ook hoge eisen aan de merken die het bedrijf voert aan de Transportbaan 28 in Winschoten.

Adres: Transportbaan 28, 9672 BK Winschoten
Telefoonnummer: 31597432121
Stad: Winschoten
Route: Transportbaan 28
Postcode: 9672 BK


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bosma Bedden folder, Boxspring Bosma Bedden, Bosma Bedden Winschoten openingstijden, Bosma Bedden matrassen, Bosma Bedden Groningen, Bosma Bedden Emmen, Bosma Bedden Assen, Bosma Bedden dekbedovertrek
Recensies
Goed Team , leuke jongens bij de montage lopen. Goed advies wat matrassen betrof. Snelle levering. Top.
Zijn wezen kijken voor een nieuw bed en geslaagd ze nemen daar alle tijd die nodig is om een keuze te maken. Het is een leuke kleine winkel niet zo massief maar er is genoeg keuze om te slagen
Vaklui .Weten waar ze over praten .Prima service en nog betere kwaliteit.Aanrader.
Een erg duur matras gekocht. Mijn man had namelijk last van zijn rug. Het nieuwe matras lag niet goed, zelfs ik kreeg nu last van mijn rug. Bosma bedden is telkens erg slecht bereikbaar. Neemt standaard de telefoon niet op en mails beantwoorden ze na 2/4 weken. Wel mochten we een andere topper gebruiken. Die hadden ze ergens achter nog staan, dus kon gelijk gebracht worden. Ook dit duurde weer 3 weken. We bleven mailen dat de matrassen gewoon niet goed voelden en dat we iets anders wilden. Ook hier werd weer amper op gereageerd. Telkens werd er weer een vraag teruggemaild. En zo waren we steeds weken verder. Wij zijn er zo klaar mee dat we de geleende topper zelf maar hebben terug gebracht, de matrassen zullen weggooien en ergens anders een matras kopen. Erg slecht!
Prettige winkel met vriendelijk personeel. Er word uitgebreid de tijd voor je genomen om je wensen te bespreken zodat je het juiste bed koop die je nodig hebt. Ons bed werd ook netjes bezorgd. De topper van ons bed was niet helemaal goed. Ook dit was geen enkel probleem en werd netjes bii ons thuis omgeruild. Zeer goede service!
Hier laatst een matras gekocht, maar na enige tijd erop geslapen te hebben toch niet helemaal tevreden. Terug gegaan naar de winkel, en werd ontzettend vriendelijk geholpen. Mij is een nieuw matras meegegeven, en heb zelfs geld terug gekregen omdat het tweede matras wat goedkoper was. Geweldige service!
Zeer slecht service wachten al een jaar op onze hoofdbord en elke keer zijn er weer andere smoezen. Komen afspraken niet na en er is geen overleg van hun kant.
Goede voorlichting welk type bed het beste bij jou past! Wordt geluisterd naar jouw lichamelijke klachten om daar het juiste bed bij te vinden! Aantal keren proefliggen geen enkel probleem, alles wordt weer in jouw staat opgebouwd! Klant is koning! Alles is bespreekbaar en er wordt de tijd voor je genomen! Een goede aanrader als je een nieuw bed wilt kopen!
Wij zijn 3 januari in de winkel geweest om een boxspring te kopen. Hier over een goede informatie over gekregen van de verkoper. De boxspring is vandaag bezorgd en natuurlijk zeer netjes in elkaar gezet. De heren hebben zeer netjes gewerkt, en alles uitgelegd hoe de bediening werkt. Dat de bedden lekker liggen hebben wij in de showroom kunnen uitproberen. En zal zeker nu ook het geval zijn.
We slapen sinds 2 weken op een bed van Bosma, erg blij met deze aankoop. Mooie winkel, fijne verkoper met kennis van zaken. Absoluut een aanrader als je aan een nieuw bed toe bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid