facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boslounge, Spier

"Wij accepteren alleen betalingen per Pin !U kunt dus bij de Boslounge niet met contant geld betalen !Bij onze Boslounge kunt u terecht voor een lekker kopje koffie, thee of frisdrank. Tevens serveren wij vers gebakken gevulde koeken, appeltaart en warme Panini's.In de winter stoken we de haard lekker aan en in de zomer kunt u genieten van een lekker ijsje!"
Adres: Postweg 12, 9417 TG Spier (Drenthe)
Telefoonnummer: +31593564800
Stad: Spier
Route: Postweg 12
Postcode: 9417 TG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 01:00
Dinsdag: 10:00 - 01:00
Woensdag: 10:00 - 01:00
Donderdag: 10:00 - 01:00
Vrijdag: 10:00 - 01:00
Zaterdag: 10:00 - 01:00
Zondag: 10:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Van der Valk Spier, Restaurant Spier, Rode wandelroute Spier, Boslounge Dwingelderveld, Hotel Spier wandelen, Bezoekerscentrum Dwingelderveld, Speurtocht Spier, Spier Drenthe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Valk Hotel Spier Van der Valk Hotel Spier 279 meter Van der Valk Hotel Spier
Schortinghuis Schortinghuis 636 meter Gewoon lekker balletje en kom soep..en een heerlijk mens on de bediening...en je mag ...
Recensies
Een mooie locatie maar enigszins beperkt als het om eten en drinken gaat. Een kop koffie of thee met een koek of muffin kun je er krijgen. Ook een beperkt assortiment frisdrank en ijs. Echter, op fiets en bij wandelroutes op het Dwingelerveld is het goed toeven en voor kinderen is er een speelveldje. Voor een uitgebreidere lunch of diner even doorrijden naar de op loopafstand gesitueerde Van der Valk.
We hadden zelf iets meer verwacht van de boslounge. Maar een prima uitvalsbasis als start van de wandeling. Cappuccino was heerlijk. Aanbod voor bij de koffie viel een beetje tegen. Toiletten waren ook netjes. Vanuit hier kan mooie wandelroutes volgen. Na onze wandeling hebben wij besloten om toch elders te gaan lunchen. Binnen is niet zo heel veel zit ruimte. Buiten was het nu te koud en nat.
Goeie service lekkere warme chocomelk en een groot stuk appeltaart jammie hondjes ook welkom fijne zaak zeker een aanrader!!
Super vriendelijk geholpen, Funky-Jazz kreeg wat lekkere knabbeltjes en een vers bakje water voor de hond werd door de bediening buiten aan het picknicktafeltje gebracht. Ik heb een heerlijke panini gegeten met een goede late machiato.
Wc buiten om en niet netjes. Koffie in een papieren beker. Cola in een 0,5 ltr fles. 2 man personeel die zelf met de telefoon aan het klooien zijn. Aan lunch. Alleen een panini uit de vriezer. Wij hadden op meer gehoopt
Als je iets wilt drinken voor of na een wandeling hebben ze hier koffie,thee, frisdrank en gebak , en als er nog is kun je hier ook een panini eten.Softijs is hier ook verkrijgbaar !
De naam boslounge belooft meer dan dit koffiehoekje waarmaakt. Is een onderdeel van van hotel en restaurant van der valk in spier. Overdag wordt het door fietsers gebruikt om een bekertje koffie 2.40 te nuttigen. Plek is ook een uitvalsbasis voor wandelaars. Men serveert een zeer beperkt aanbod van koffie, ijs een appeltaart. Advies is dan ook om iets verder te fietsen. Binnen 2 km zijn 3 restaurants te vinden met een lunchkaart.
Leuk informatie punt waar iets kunt drinken Ijs is er ook verkrijgbaar Wandelen speelplek en picknicken
Prima plek voor een bakje koffie of thee na een lekkere wandeling.
Heerlijk gezeten met familie met een lekker kopje koffie.. kinderen konden daar ook nog even lekker spelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid