facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosker meubelen

Bosker meubelen

Info

Bosker meubelen, ''de zaak die sfeer in uw huis brengt!''

Geschiedenis

Bosker Meubelen Siddeburen is al jarenlang de zaak die sfeer in uw huis brengt. In onze uitgebreide showroom in Siddeburen vindt u een ruime keuze aan banken, fauteuils, eetkamers, slaapkamers, vloeren, gordijnen en kasten. Neem gerust een kijkje in onze winkel en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment aan meubelen.

Naast onze winkel hebben wij ook een eigen meubelmakerij. In onze werkplaats maken wij kasten op maat. Heeft u specifieke wensen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Dan nodigen wij u van harte uit om een bezoek aan onze zaak te brengen of contact met ons op te nemen.

Wij vinden het leuk als u een kijkje komt nemen in onze uitgebreide showroom. Bij Bosker Meubelen Siddeburen vinden wij het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren, daarom vindt u hieronder de tijden waarop wij u graag in onze winkel te Siddeburen begroeten.

Adres: Kalverkampen 1, Siddeburen
Telefoonnummer: 0598432989
ln.nelebuemreksob@ofni
Stad: Siddeburen
Route: Kalverkampen 1



op zoek naar gerelateerd: mulder meubelen vriescheloo, scherer meubelcentrum uithuizermeeden meubelen, meertens meubelen, meubelzaak provincie groningen, bosma meubelen winschoten, meubels veendam, kolham meubelen, cowy meubelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rusthovia Rusthovia 2 km Hele mooie meubels en snuisterijen kan je hier kopen. Echt een aanrader!
Recensies
Vriendelijke mensen, die weten waar ze mee bezig zijn. Service bieden aan de mensen en daar slagen ze wonderwel in!
Mooie winkel met veel assortiment voor wonen en slapen hebben met plezier gewinkeld, personeel zeer vriendelijk
Enorme nette zaak en enorm vriendelijk en vakkundig personeel.
Niet tevreden over bankstel graag langs koen om te praten
Heel fijne sfeer en vriendelijke eigenaresse. Veel keuze, alles kan aangepast worden
Een hele mooie zaak,en je wordt er goed ontvangen.
We werden vriendelijk geholpen. de meubelen zien er keurig uit en er is volop keuze en er is van alles mogelijk en onder het genot van een kopje koffie zijn de mogelijkheden besproken en is er een offerte opgesteld. Zeker een aanrader om te kijken voor goede meubelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid